Tăriceanu iese pe străzile Capitalei pentru a vorbi cu bucureștenii
Autor: Neagoe Narcis-Florentin pe 11 aug, 13:22 | Personalități politice

Foto: Agerpres

Candidatul ALDE la Primăria Generală a Capitalei, Călin Popescu-Tăriceanu, iese pe străzile bucureștene pentru a lua contact cu electoratul său și pentru a le asculta problemele.

„Am fost azi în Parcul Drumul Taberei împreună cu colegii mei din filiala ALDE Sector 6 și Tudor-Tim Ionescu, candidatul nostru la Primăria Sectorului 6. M-am bucurat să văd simpatia cu care bucureștenii din Sectorul 6 ne-au răspuns și deschiderea cu care au semnat pentru a ne susține candidaturile, mie pentru Primăria Capitalei, lui Tudor pentru Primăria Sectorului 6.

De acum încolo, ne vedem zilnic pe străzile Bucureștiului, pentru că vreau ca în această campanie în primul rând să ascult ce vreți dumneavoastră, bucureștenii, să se schimbe în orașul nostru”, a postat Călin Popescu-Tăriceanu, pe Instagram.

          Vezi această postare pe Instagram                  

Am fost azi în Parcul Drumul Taberei împreună cu colegii mei din filiala ALDE Sector 6 și Tudor-Tim Ionescu, candidatul nostru la Primăria Sectorului 6. M-am bucurat să văd simpatia cu care bucureștenii din sectorul 6 ne-au răspuns și deschiderea cu care au semnat pentru a ne susține candidaturile, mie pentru Primăria Capitalei, lui Tudor pentru primăria sectorului 6. De acum încolo, ne vedem zilnic pe străzile Bucureștiului, pentru că vreau ca în această campanie în primul rând să ascult ce vreți dvs, bucurestenii, sa se schimbe în orașul nostru. #TariceanuLaPrimarie #ALDE #Bucuresti

O postare distribuită de Călin Popescu-Tăriceanu (@calinpopescutariceanu) pe Aug 9, 2020 la 7:54 PDT

Te-ar putea interesa și ....
Personalități politice Vezi toate articolele
Crossuri parteneri