Tăriceanu: Nu putem face comparaţie între Orban şi Dăncilă. Iată de ce
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a indicat care sunt principalele deosebiri între ultimii doi premieri ai României, Ludovic Orban şi Viorica Dăncilă. 

"Când eşti prim-ministru, nu mai eşti femeie sau bărbat. Scoatem din ecuaţie componenta asta. Pentru că eşti judecat după responsabilitatea asta, nu poţi face concesii! Sunt şi femei care sunt foarte dure, totuşi, să ne aducem aminte de Margaret Thatcher. Dar altceva voiam să spun, noi am decis să ieşim de la guvernare după mai multe discuţii cu dna Dăncilă cu privire la restructurarea Guvernului. Nu se poate face, însă, comparaţie cu Orban, şi vă spun şi de ce.

Nu pentru că ar fi dna Dăncilă femeie şi dl Orban bărbat. Dacă facem paralela, trebuie să ţinem cont de faptul că Dăncilă avea toată presa ostilă, o bună parte din Parlament la fel, probleme în partidul propriu şi o problemă majoră în raportul cu preşedintele, care blocase anumite remanieri ale Guvernului. Ea era blocată! Pe când Orban este într-o cu totul altă situaţie. Presa îi este favorabilă, preşedintele îl susţine", a declarat Călin Popescu Tăriceanu la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel