TAROM a reluat zborurile către Roma și Chișinău
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
TAROM anunță că  începând de vineri, 3 iulie  reia operarea curselor între București și Roma (Aeroportul Fiumicino), cu 2 zboruri săptămânale, în zilele de luni și vineri. De asemenea, Tarom a reluat și cursele spre Chișinău, de patru ori pe săptămână, a anunțat compania.

Programul de operare spre Roma este următorul:

RO 403 - Decolare de la București la ora 9.45, aterizare la Roma la ora 10.55.

RO404 - Decolare de la Roma la ora 11.45, aterizare la București la ora 15.00.

Bagajele de mână trebuie să fie depozitate sub scaunul din fața fiecărui pasager, conform reglementărilor emise de autoritățile din Italia. Masca chirurgicală trebuie purtată în permanență de la intrarea în aeroportul de plecare pana la iesirea din aeroportul de destinație.

Toți pasagerii care călătoresc în/din Italia trebuie să completeze o declarație (AUTODICHIARAZIONE_ALLEGATO.pdf – italiana, SELF_DECLARATION_FORM.docx – engleza); în cazul in care pasagerii au călătorit în ultimele 14 zile în țări din afara celor metionate (EU Countries, Schengen area Countries, UK & Northern Ireland, Andorra, Monaco, San Marino and Vatican State) trebuie să completeze o declarație specială (https://www.esteri.it/…/focus-cittadini-italiani-in-rientro…

Pentru rezervări și alte detalii legate de zboruri, puteți contacta Agenția TAROM ROMA la tel 00390685305045, email: [email protected] sau Call Center TAROM.

Zborurile către Republica Moldova

Începând din  2 iulie, Tarom a reluat operarea între București și Chișinău, cu o frecvență de 4 zboruri pe săptămână, în zilele de luni, joi,#vineri și duminică.

Cursele aeriene vor fi efectuate în condiții de maximă #siguranță, cu respectarea măsurilor de #protecție, astfel încât să fie eliminat orice risc.

Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul www.tarom.ro, prin aplicația mobilă și de la orice agenție TAROM!
Check-in-ul se face gratuit, online sau la aeroport. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel