Rețetă pentru 4 portii
ingrediente
1 cutie sau pungă de creveți (curățați)
2 albusuri
3 linguri maioneză cu grăsimi reduse
1 lingură suc de lămâie
2 lingurite muștar Dijon
2 lingurițe mărar proaspăt
1/2 linguriță de condiment Old Bay
1/2 cană pesmet
Încălziți cuptorul. Într-un bol mare, combinați creveții, albusurile de ou, maioneza, sucul de lămâie, muștarul, mararul și condimentul; amesteca bine. Formați în mână tarte din compoziție. Într-un bol separat, aruncați fiecare tartă în pesmet pentru a forma crustă. Continuați procesul până când toate tartele sunt acoperite cu pesmet. Odată acoperite, așezați tartele pe foaia de copt. Coaceți la cuptor 20 de minute sau până când tarteletă se rumenesc deasupra.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Marte în Berbec, din 30 aprilie. Ce aduce în viețile noastre. Patru zodii sunt primele afectate
- Lovitură de teatru la CCR: documente ANAF, declarate neconstituționale în procesele penale
- Doi mari actori români au scris istorie împreună, dar s-au urât în viața reală. De ce nu și-au vorbit timp de 32 de ani
- Probleme pentru doi concurenți, la Te cunosc de undeva: "M-am trezit cu genunchiul umflat"
- DNA, primele acuzații oficiale după perchezițiile la Complexul Energetic Oltenia (CEO). Cine este directorul reținut. Acuzațiile procurorilor
- Dispare obiceiul de a consuma vin? Ce afectează vânzarea popularei băuturi
- 10 lucruri pe care nu le știai despre primarul USR Dominic Fritz
- "Să aprindem grătarele". Ce spune Mihaela Bilic despre mici, cel mai popular aliment printre români
- BANCUL ZILEI: Lucruri dificil de realizat
- Prof. univ. dr. Mircea Duțu, semnal de alarmă asupra reformării profesiei juridice: Robotul a participat la admiterea în magistratură și a trecut cu brio / video