Urmărește emisiunea live
Tatăl care și-a ucis cei doi copii, îmbrăcat în polițist, ar putea fi închis pe viață
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ / Imagine de Ichigo121212 de la Pixabay
Foto ilustrativ / Imagine de Ichigo121212 de la Pixabay
Bărbatul care s-a îmbrăcat în polițist și și-a omorât cei doi copii ar putea fi condamnat la închisoare pe viață. 

Semir A., în vârstă de 37 de ani, ar putea sta după gratii pentru tot restul vieții pentru fapta comisă în mai, anul trecut, în orașul Regensburg din Germania. Bărbatul s-a îmbrăcat în polițist și le-a spus celor doi copii ai săi, de șase și opt ani, că se vor juca de-a „hoții și vardiștii.”

La scurt timp însă, îmbrăcat în haine de polițist, individul i-a legat pe Jamal și Jamile cu un cablu și le-a pus o pungă de plastic pe cap, sufocându-i, scrie The Sun

După ce s-a asigurat că micuții nu mai respiră, Semir A. i-a scris o scrisoare de adio fostei sale partenere de viață în care i-a spus „Ai grijă, ne vedem în Iad. Copiii sunt în Rai”. 

Semir A. a mai menționat în rândurile scrise despre cum se simțea „înlocuit ca tată al copiilor”, dat fiind faptul că femeia începuse o nouă relație.

În cele din urmă, Semir A. a încercat să se sinucidă sărind de pe un pod în Dunăre. A fost însă purtat spre țărm, viu, iar polițiștii l-au prins și l-au arestat. 

Bărbatul a susținut în instanță că s-a simțit „neajutorat” din cauza pandemiei.

Semir A. are antecedente penale vaste: prima sentință i-a fost pronunțată pe când avea doar 17 ani. A fost condamnat și pentru arderea pielii partenerei sale cu o țigară, în timp ce se afla sub influența stupefiantelor, dar și pentru amenințarea cu moartea asupra fostului său socru, în 2012.

În cazul uciderii celor doi copii, verdictul va fi dat luna viitoare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel