Tatăl fetiței umilite de mamă, DEZVĂLUIRE: Acord cu polițiștii, într-un episod similar
Autor: Andrada Oana pe 14 sep, 23:35 | Social

Foto ilustrativ

Tatăl fetiței care a fost bătută fără milă și umilită de mamă, a dezvăluit că, în trecut, a mai existat un episod similar. 

Noi detalii în cazul care a șocat România. Tatăl fetiței chinuite de mamă, într-un apartament din Giulești, a dezvăluit ce s-a întâmplat în familia lor, înainte să plece în străinătate. Și atunci, Poliția a fost implicată. 

Pare-se că, potrivit celor spuse de bărbat, femeia a mai fost agresivă o dată, iar el a cerut ajutorul polițiștilor. Ulterior însă, s-a decis că femeia merită a doua șansă. 

„În prezența mea, nu se purta agresiv. O singură dată s-a întâmplat și fata ei cea mare a fost de față. Atunci am anunțat organele de poliție de la Secția 4. Am decis de comun acord cu organele de poliție, am impresia că a fost chiar comandantul secției, să-i mai dăm o șansă că poate e din cauză că abia a născut. N-am știut cum s-o tratăm și am hotărât să-i dăm o șansă, să fie bine”, a declarat tatăl fetiței agresate, Robert Dicu, la RTV. 

„Am văzut că nu se poate conviețui cu această femeie și eu am plecat din țară, să muncesc”, a mai spus bărbatul. 

Femeia care și-a filmat copilul în timp ce îl bate și îl torturează a fost reținută pentru 24 de ore de polițiștii din Capitală, fiind suspectată de rele tratamente aplicate minorului.

Te-ar putea interesa și ....
Social Vezi toate articolele
Crossuri parteneri