Tatăl fetiței umilite de mamă, DEZVĂLUIRE: Acord cu polițiștii, într-un episod similar
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ
Foto ilustrativ
Tatăl fetiței care a fost bătută fără milă și umilită de mamă, a dezvăluit că, în trecut, a mai existat un episod similar. 

Noi detalii în cazul care a șocat România. Tatăl fetiței chinuite de mamă, într-un apartament din Giulești, a dezvăluit ce s-a întâmplat în familia lor, înainte să plece în străinătate. Și atunci, Poliția a fost implicată. 

Pare-se că, potrivit celor spuse de bărbat, femeia a mai fost agresivă o dată, iar el a cerut ajutorul polițiștilor. Ulterior însă, s-a decis că femeia merită a doua șansă. 

„În prezența mea, nu se purta agresiv. O singură dată s-a întâmplat și fata ei cea mare a fost de față. Atunci am anunțat organele de poliție de la Secția 4. Am decis de comun acord cu organele de poliție, am impresia că a fost chiar comandantul secției, să-i mai dăm o șansă că poate e din cauză că abia a născut. N-am știut cum s-o tratăm și am hotărât să-i dăm o șansă, să fie bine”, a declarat tatăl fetiței agresate, Robert Dicu, la RTV. 

„Am văzut că nu se poate conviețui cu această femeie și eu am plecat din țară, să muncesc”, a mai spus bărbatul. 

Femeia care și-a filmat copilul în timp ce îl bate și îl torturează a fost reținută pentru 24 de ore de polițiștii din Capitală, fiind suspectată de rele tratamente aplicate minorului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel