Tatăl lui Djokovic iese la rampă: EL i-a INFECTAT
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Tatăl tenismanului sârb Novak Djokovic l-a acuzat pe bulgarul Grigor Dimitrov că este cel care i-a infectat cu noul coronavirus pe participanţii la Adria Tour, printre care este şi fiul său, organizatorul acestui circuit, relatează presa internaţională.

Dimitrov, primul dintre cei patru jucători testaţi pozitiv pentru acest virus la Adria Tour, a fost acuzat de Srdjan Djokovic, la televiziunea croată RTL, că a răspândit virusul în rândul celorlalţi participanţi.

'Dimitrov a făcut mult rău familiei noastre', a declarat el pentru ziarul Kurir. 'De ce s-a întâmplat asta? Fiindcă omul a venit probabil cu o infecţie de cine ştie unde. Nu a fost testat aici, a făcut-o în altă parte. Cred că este greşit', a adăugat Srdjan Djokovic.

'A făcut mult rău atât Croaţiei cât şi familiei noastre', a spus tatăl lui Djokovic, care stârneşte de multe ori controverse cu declaraţiile sale.

Djokovic a anunţat marţi că a contractat Covid-19

Djokovic a anunţat marţi că a contractat virusul Sars-CoV-2, iar Adria Tour, care urma să aibă patru etape, a fost oprit după al doilea turneu, desfăşurat la Zadar (Croaţia). Cotidianul sârb Informer, care este de obicei agresiv, i-a atacat pe cei care-l critică pe Djokovic, menţionează DPA.

'Linişte, hateri! Îl puteţi scuipa pe Novak, dar nu-l puteţi zdrobi'

'Linişte, hateri! Îl puteţi scuipa pe Novak, dar nu-l puteţi zdrobi', a titrat Informer. 'Ipocriţii au profitat de ocazia şi l-au atacat pe Novak Djokovic ca nişte hiene, transformându-l într-un sac de box. Dar n-au aflat încă? Nu-l pot zdrobi', a scris ziarul. Cotidianul Blic i-a luat un interviu lui Goran Ivanisevic. Fostul mare tenisman croat, acum antrenorul lui Djokovic şi unul dintre organizatorii Adria Tour, a spus: 'Este greu pentru Novak.'

'Mă simt responsabil... şi regret fiecare caz de infectare, dar nu poţi influenţa unele lucruri, iar pe acesta nu-l poţi schimba. Mă deranjează că suntem desemnaţi ca principalii vinovaţi şi că lumea adună puncte politice în dauna noastră', a continuat el.

Djokovic este a şasea persoană infectată cu Covid-19 dintre participanţii la Adria Tour

Un alt tenisman sârb, Viktor Troicki, a anunţat luni seară că el şi soţia sa însărcinată au fost testaţi pozitiv la Covid-19, alăturându-se astfel bulgarului Grigor Dimitrov şi croatului Borna Coric pe lista jucătorilor şi apropiaţilor acestora infectaţi după participarea la Adria Tour.

Troicki, ocupantul locului 184 ATP, a fost primul rival al lui Djokovic în prima etapă a turneului, desfăşurată la Belgrad pe un stadion plin, în care publicul nu a purtat mască, iar jucătorii s-au îmbrăţişat pe teren, au cinat împreună fără prea multe măsuri de protecţie şi au jucat inclusiv baschet. Preparatorul fizic al lui Djokovic, Marko Paniki, şi antrenorul lui Dimitrov, Kristijan Groh, au fost printre cei testaţi pozitiv la noul coronavirus, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel