Tatăl lui George Burcea, afirmație șocantă. "Nu cred că e fiul meu"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Tatăl lui George Burcea a făcut afirmații șocante despre fiul său, dar și despre mama acestuia. Iată ce spune bărbatul.

Odată cu inițierea campaniei lui George Burcea împotriva violenței domestice, dar și cu afirmațiile făcute de actor cu privire la faptul că tatăl lui, Nelu Burcea, este un criminal și că a fost extrem de violent cu întreaga familie, au apărut tot felul de declarații și atacuri ale bărbatului, care neagă cele spuse de fiu.

Nu crede că George este copilul lui

"Nu sunt sigur că George este copilul meu. Pe când era gravidă cu el, mama lui m-a înșelat cu doi bărbați. Unul dintre ei a fost șofer pe tir, iar celalalt chiar nașul copilului meu cel mare. Da, ați înțeles bine. I-a prins nașa în casă. Desigur, Georgel nu are nicio vină. Nu știam de infidelitate în momentul în care s-a născut băiatul. Am aflat mai târziu, chiar de la nașa. Din cauza soției am stricat multe relații de prietenie și de familie", a declarat tatăl lui George Burcea, în exclusivitate pentru impact.ro.

"Eu am plecat la serviciu, iar soția mea a strans tot din casă, a luat copiii și a plecat. A ajutat-o șoferul de tir de care vă povesteam. A stat o perioadă scurtă la părinți la Botoșani, apoi s-a mutat într-un apartament dat de stat. Nu a trecut mult timp și a venit la ușă la părinții mei cu doi dintre copii, băiatul mare și fata mijlocie, spunând că ea nu mai poate să îi crească pe toți, pentru că este tânără și trebuie să își trăiască viața. I-a lăsat pe doi la mama, pe ceilalți doi la mama ei, apoi a plecat în Turcia", a completat el.

"Mama copiilor mei a lucrat ca damă de companie"

"În Turcia, mama copiilor mei a lucrat ca damă de companie. Da, îmi asum tot ceea ce spun pentru că nu mint. George știe foarte bine cu ce s-a ocupat mama lui atâția ani. Știe și el, știu și frații lui, au discutat despre asta. Să-l întrebați la cât timp își vedea el mama. Vă spun eu: la un an sau chiar mai rar. A fost crescut de bunici până la 19 ani, atunci când s-a mutat la Constanța. Aș vrea să o întrebați și pe soția mea dacă este adevărat că nu a lucrat o zi în viața ei, iar eu i-am oferit de toate: își cumpăra numai haine de la casa Venus, o duceam la teatru, la film, o scoteam la restaurant la Ateneu. Era o mare doamnă. Am depus de două ori actele de divorț la judecătorie, însă, de fiecare dată am primit același răspuns: că nu reușesc să o găsească și să o caut eu", susține Nelu Burcea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel