Tătaru a rupt tăcerea. "Am PROMIS. Vă spun: NU MERGE". Există MAFIE în Ministerul Sănătății?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a răspuns dacă este subiectul unei campanii de defăimare, după ce a promis că va desface caracatița din sănătate.

"Dacă ați vorbit despre caracatiță, evident că v-ați referit la o caracatiță de tip mafiot că știm cu toții... caracatiță înseamnă mafie. Este mafie în Ministerul Sănătății? Vă considerați subiectul unei campanii defăimătoare?", l-a întrebat Silviu Mănăstire pe ministrul Nelu Tătaru. 

Ce a răspuns ministrul Tătaru

"Ca să poți gestiona un minister trebuie să știi ce se întâmplă. Încercând să schimb organigrama, deja au început să apară problemele. Încercând să schimbi un manager de spital, deja au început să apară problemele. Eu m-am regăsit în acest moment în niște evenimente... încep să-mi apară rude, încep să-mi apară articole defăimătoare, dar nu e nicio problemă. Eu ce am promis să fac voi face, indiferent care sunt presiunile.

În acest moment nu vreau să vorbesc mai mult, dar când vrei să reglezi niște direcții în Ministerul Sănătății, să pui pe picioare un minister care nu merge, nu merge și vă spun că nu merge, atunci deja au început denigrările și atacurile. V-am spus, nu vreau să discut aceste lucruri", a declarat Nelu Tătaru, în direct la B1 TV. 

"Ați promis că veți rupe caracatița, da? Vedeți că mulți miniștri au încercat să se lupte cu caracatița din Sănătate și nu au sfârșit-o bine, politic, nu în alt sens. Au fost terfeliți, atacați, criticați", a subliniat Silviu Mănăstire.

"Îmi asum! Este o regulă", a mai spus ministrul Tătaru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel