Tătăruşanu, după înfrângerea răsunătoare cu Islanda: Nu sunt dezamăgit de jocul echipei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Portarul echipei naţionale de fotbal a României, Ciprian Tătăruşanu, a declarat, joi seara, la finalul meciului din semifinalele play-off-ului EURO 2020, pierdut în faţa Islandei, că adversarii au meritat victoria, prima reprezentativă fiind surclasată valoric de adversară.

'Din păcate am ratat această şansă, îmi pare rău. Ne-am dorit foarte mult să învingem în seara asta, dar Islanda a fost o echipă bună, a făcut jocul ei obişnuit şi per total cred că au meritat victoria. Nu sunt dezamăgit de jocul echipei, în repriza a doua am făcut un joc foarte bun. Ne-am dorit victoria, s-a văzut asta şi pe teren, dar în prima repriză nu am reuşit să ne impunem jocul. Ei au fost mult mai periculoşi, au marcat două goluri. Păcat că nu am reuşit să înscriem şi golul doi, acum am văzut şi noi reluările şi a fost încă un penalty, dar asta a fost decizia arbitrului şi o respectăm', a afirmat Tătăruşanu la postul Pro TV.

El l-a caracterizat pe marcatorul celor două goluri ale Islandei, Gylfi Sigurdsson, ca fiind un jucător foarte bun: 'Sigurdsson este un jucător foarte bun, altfel nu juca la un asemenea nivel. Şi din păcate pentru noi astăzi a prins o zi foarte bună'. Portarul naţionalei a afirmat că membrii naţionalei vor încerca să uite acest eşec şi să se concentreze pe meciurile următoare. 'O să încercăm să trecem peste acest eşec, pentru că ne aşteaptă un alt meci important.'

'Suntem dezamăgiţi, dar acum nu putem să plângem trei zile până la următorul meci. Încercăm să câştigăm în Norvegia şi acasă cu Austria şi să ocupăm prima poziţie în Liga Naţiunilor. Cu toţii ne-am dorit foarte mult, dar în seara asta atât s-a putut din păcate. Suntem veniţi din România, suntem obişnuiţi cu frigul şi în niciun caz acesta nu a fost un impediment astăzi să câştigăm', a mai spus Tătăruşanu.

Echipa naţională de fotbal a României a ratat calificarea la EURO 2020, după ce a fost învinsă de selecţionata Islandei cu scorul de 2-1 (2-0), joi seara în semifinalele barajului pentru EURO 2020, pe Stadionul Laugardalsvollur din Reykjavik.

România a ratat astfel un nou turneu final, unul dintre cele mai importante, având în vedere că la Bucureşti, pe Arena Naţională, vor avea loc trei meciuri din grupele Campionatului European şi unul din optimi. Islanda continuă lupta pentru calificare şi va juca în finala play-off-ului cu Ungaria, la Budapesta, pe 12 noiembrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel