Taximetrist din Galaţi, atacat de hoţi şi lăsat fără maşină pe digul dintre Galaţi şi Brăila
Autor: Florin Răvdan pe 02 dec 2019 / 23:16 | Social

Un taximetrist din Galaţi a fost bătut şi jefuit de câţiva clienţi pe care trebuia să îi ducă spre un loc de agrement din Brăila. Acesta a fost lăsat fără maşină pe digul dintre Galaţi şi Brăila. 

Taximetristul se afla în stație, când în mașină s-au urcat cei trei clienți. În apropiere de Priza Dunării, o populară locaţie de agrement dintre cele două oraşe, spun colegii taximetristului, unul dintre clienți i-ar fi pus un pistol la tâmplă șoferului de taxi, cerându-i să coboare din mașină.

Potrivit primelor informaţii, taximetristul şi clienţii s-ar fi bătut în maşină, iar victima ar fi suferit o fractură la picior.  Clienții au reușit să îi fure mașina și au plecat spre Brăila. Taxiul furat a fost găsit câteva ore mai târziu, abandonat în Brăila

Șoferul de taxi rănit este internat în spital, din fericire, in afara oricărui pericol. În caz a fost începută o anchetă.

Taximetrist de la aceeaşi firmă, ucis acum şapte ani 

 

Reamintim că, în urmă cu 7 ani, un alt taximetrist de la aceeaşi firmă a fost jefuit și ucis de doi clienți. Șoferul de taxi a luat clienții din stație, a anunțat Dispeceratul că iese din Galați și a dispărut fără urmă.

Trupul său neînsuflețit a fost găsit, câteva zile mai târziu, aruncat într-o fântână părăsită lângă localitatea Costache Negri. Ucigașii au fost arestați la scurt timp, chiar când voiau să fugă din țară, scrie presa locală. 

Te-ar putea interesa și ....
Social Vezi toate articolele
Crossuri parteneri