Te muți într-o altă țară? Ai alt ascendent
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Dan Ciubotaru, unul dintre cei mai experimentați astrologi din România, a explicat cât de important este să mapezi de fiecare dată astrograma unei persoane pe țara unde s-a născut, povestea neamului, dar și pe țara unde se mută. 

Dan Ciubotaru a oferit un interviu pentru Astrosens. 

Mai jos, câteva extrase din dialogul cu el:

"Ascendentul îl folosim cel mai des în viață. Dimineața, când te trezești, primul lucru care se activează este ascendentul. Gândește-te la lucrurile la care te gândești în mod constant, care sunt primele percepții când te trezești și ai să vezi că se regăsesc ca tipare pe acel semn zodiacal, al ascendentului. Un ascendent în semn de aer, când se trezește, se gândește la cum mă mișc, unde mă duc, ce fac, care este activitatea. Un ascendent în semn de pământ tot timpul se gândește: ce mâncăm, ce bem. Vrei nu vrei, ca să trăiești în lumea asta, îți manifești acest ascendent. De-abia la 30 de ani, tu devii cu adevărat conștient de această parte din tine care se dezvoltă. Și e momentul acela de la 30 de ani când îți dai seama că ești ca mama și ca tata. Toată viața până la această vârstă ți-ai zis: eu nu voi fi cum vor părinții mei, dar ești produsul educației lor. Relația cu părinții ne influențează.

Partea bună la ascendent este faptul că poate fi reeducat cumva. Tu poți lucra foarte ușor pentru că ascendentul indică acele tipare comportamentale educate, pe care cumva creierul tău le-a asimilat din exterior și nu este ceva nativ. Ascendentul este mult mai maleabil, mai flexibil.

Dacă tu te muți în altă țară și stai acolo câțiva ani și te integrezi în societatea respectivă, se calculează un nou ascendent, cel relocat. Și acesta începe să îți modifice personalitatea. Cel mai simplu mod de a te schimba pe tine este să te muți în alt loc, altă țară. Contează distanța și locul. Îți nuanțezi ascendentul natal. Ascendentul natal rămâne, dar cumva vii cu o altă suprascriere. Și de aceea, persoanele care se mută în altă țară, automat integrându-se în societatea respectivă, suferă transformări destul de mari pentru că acolo, ele văd lumea altfel. De aceea și noi, atunci când mergem în excursii, ne simțim extraordinar. De exemplu, cineva cu un ascendent încărcat în harta natală, care nu are acel sentiment de libertate ca individ, și se duce într-o altă țară unde acel ascendent se mută într-un semn mai ușor, simte că poate să respire.”

Mai multe declarații interesante pe ASTROSENS.RO!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel