Teama de a nu fi lăsat pe dinafară va readuce oamenii la locul de muncă
Autor: Neagoe Narcis-Florentin pe 14 apr, 22:17 | Internațional

Foto: Pexels. Imagine cu rol ilustrativ

Teama de a nu fi lăsat pe dinafară o să motiveze persoanele care au de ales între a munci de acasă și a reveni fizic la serviciu să se prezinte măcar câteva zile pe săptămână la locul de muncă.

Conform Businessweek, editorul Peter Coy scrie: „Imaginați-vă că restul echipei a revenit la birou post-Covid-19, iar dvs. încă sunteți acasă, evitând diminețile aglomerate și bucurându-vă de viața în pijamale. Este o singură problemă. Când intrați pe Zoom, vă vedeți colegii cum râd la glume pe care nu le-ați auzit, vorbind despre bârfa pe care ați pierdut-o și comparând detaliile proiectelor despre c are nu știați”.

„Persoana care stă acasă spune «Se întâlnesc după întâlnire. Trebuie să fiu acolo»”, remarcă și directorul executiv al celei mai mari firme arhitecturale din lume, Andy Cohen. „Informațiile pe care le auzim fizic au diverse straturi de nuanțe și contexte care pur și simplu nu pot fi prezente printr-un ecran de calculator. Oamenii vor și au nevoie de interacțiuni față-n față pentru a fi performanți la muncă”, a adăugat el.

Internațional Vezi toate articolele
Crossuri parteneri