Teatrul în pandemie, momentul despre care NU se vorbește: Ada Lupu Hausvater: E cutremurător / VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Ada Lupu Hausvater, directorul general al Teatrului Național din Timișoara, a acordat un interviu de excepție pentru DC News. 

Directorul general al Teatrului Național din Timișoara, Ada Lupu Hausvater, a povestit la interviurile DC News un moment pe care cu siguranță nici echipa teatrului și nici spectatorii nu îl vor uita prea curând.

„Lângă Sala 2, este un spațiu de joc cu o grămadă de skateri care, la ora spectacolului, sunt în plină desfășurare de forță. Pe lângă Sala 2, e o șosea, trec ambulanțe, e gălăgie, claxoane. Este extraordinat cum după 15-20 de minute skaterii de liniștesc, pe partea cealaltă a gardului văd oamenii care stau, se uită și ascultă spectacolele”, a declarat Ada Lupu Hausvater.

În continuare, Ada Lupu Hausvater a atras atenția asupra faptului că, în ciuda situației actuale, cultura reușește să bucure oamenii, chiar și la doi metri distanță unii de ceilalți și cu măști de protecție pe chipuri. 

„Cumva, ne integrăm într-o nouă lume sonoră a pericolului în care trăim. Învățăm că trebuie să trăim cu tot pericolul și să ne bucurăm de acel moment. Incredibil cum oamenii creează o comuniune fantastică în jurul acestui moment de sensibilitate, de emoție... Învață să se bucure. Este aproape cutremurător pentru că sunt toți la doi metri, cu măști și în același timp sunt fericiți. E un sentiment...”, a mai povestit directorul general al Teatrului Național din Timișoara. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel