Tenis: Horia Tecău, eliminat de la Australian Open
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Tenis: Horia Tecău, eliminat de la de la Australian Open. Foto: Facebook / Horia Tecău
Tenis: Horia Tecău, eliminat de la de la Australian Open. Foto: Facebook / Horia Tecău
Românul Horia Tecău și partenerul său de joc, Marcelo Melo, au ieșit de la Australian Open în faza optimilor de finală.

Horia Tecău și partenerul său Marcelo Melo au fost eliminați luni dimineața de la Australian Open, în faza optimilor de finală, de perechea Ivan Dodig/Filip Polasek, în două seturi, 4-6, 3-6, scrie Mediafax. 

Favoriții numărul 7 la Australian Open, Horia Tecău și Marcelo Melo, au părăsit tabloul de dublu de la Melbourne, învinși în faza optimilor de finală de favoriții numărul 9 Ivan Dodig (Croația) și Filip Polasek (Slovacia).

Au pierdut primul serviciu 

Perechea româno-braziliană a început mai slab meciul și a pierdut primul serviciu, adversarii desprinzându-se la 3-0. Tecău și Melo au reușit totuși să revină în joc și au egalat.

Momentul decisiv al primului set și, posibil chiar al meciului, a fost la scorul de 4-5, când Tecău și partenerul său au ratat 3 mingi de break, ulterior cedându-și servicul și perzând setul.

Setul doi, decisiv

Setul secund a fost mai echilibrat, fiecare pereche valorificându-și serviciul până la 2-3, când Dodig și Polasek au mai reușit un break, care s-a dovedit decisiv pentru câștigarea setului și a meciului.

Pentru accederea în optimile de finală, Horia Tecău și Marcelo Melo vor fi recompensați cu 65.000 dolari australieni (41.700 euro) și 180 puncte ATP.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel