Tenisul, afectat de coronavirus. Ce le este INTERZIS copiilor de mingi
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Panica generată de coronavirus afectează şi tenisul. Astfel, organizatorii turneului de la Indian Wells au luat o măsură care le va interzice copiilor de mingi o acţiune până acum normală. 

Organizatorii turneului de la Indian Wells au decis să ia o serie de măsuri pentru prevenirea răspândirii coronavirusului. Printre acestea se numără interzicerea copiilor de mingi de a mai înmâna proaspelor jucătorilor.

Un scaun va fi amplasat în spatele terenului, iar jucătorii îşi vor lua singuri prosopul de acolo. Copiii de mingi nu vor mai putea atinge prosoapele şi vor purta mănuşi, la fel ca personalul care pregăteşte mâncarea la restaurantele din complex.

Sesiunea de autografe, limitată

În plus, interacţiunea dintre jucători şi fani, care include sesiuni de autografe şi fotografii, va fi limitată.

Peste 250 de locuri de dezinfectare a mâinilor vor fi puse la dispoziţie în complexul de la Indian Wells, iar toate zonele din unitate vor fi curăţate zilnic, scrie Mediafax. 

Turneul de la Indian Wells, dotat cu premii totale în valoare de 8.761.725 de dolari, care va avea loc atât în circuitul feminin, cât şi în cel masculin, se va disputa în perioada 11-22 martie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel