Tenorul Bogdan Mihai, în lacrimi, după ce Lucian Ionescu, ”impresarul vedetelor”, a murit: Ne-am rugat cu preoți din toată țara. Am sperat până în ultima secundă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Tenorul Bogdan Mihai a izbucnit în lacrimi, în direct, la Antena 3, după ce Lucian Ionescu, cunoscut drept „impresarul vedetelor”, a pierdut lupta cu noul coronavirus.

Lucian Ionescu a fost internat în stare gravă la Spitalul Clinic „Dr. Ion Cantacuzino”. În urmă cu doar câteva zile, medicii au anunțat că „impresarul vedetelor” are șanse mici să supraviețuiască. Lucian Ionescu a pierdut lupta. Fiul său a fost cel care a dat tragica veste, chiar pe contul oficial care i-a aparținut tatălui său.

Lucian Ionescu a fost impresarul mai multor artiști cunoscuți din țară.

Tenorul Bogdan Mihai, în lacrimi

Prezent în studioul Antena 3, tenorul Bogdan Mihai a spus: „Îmi este foarte greu să vorbesc despre el la trecut. Pentru mine, trăiește și va trăi cu siguranță pentru toți cei care l-au iubit. Un om de o bunătate extraordinară, un om care a luptat pentru artiștii lui, pentru familia frumoasă pe care o are. Sincere condoleanțe! Am sperat până în ultima secundă că se va salva. A fost resuscitat. Ne-am rugat împreună cu preoți din toată țara. Am sperat până în ultima secundă. Atât de mult l-a iubit pe Dumnezeu, încât acum e în calea spre lumină, acolo unde și-a dorit!”

„Am jurat că voi fi alături de familia lui până voi închide ochii”, a mai spus artistul, extrem de emoționat și cu lacrimi în ochi. 

„Pregătisem atâtea proiecte... Tot timpul a fost lângă mine. Nu exista zi de la Dumnezeu să nu primesc un telefon, un sfat, să planificăm un viitor frumos. Vreau să le mulțumesc tuturor marilor artiști care mi-au lăsat mesaje vocale pentru Lucian. Sunt ferm covins că de acolo de unde este le-a auzit”, a mai zis acesta.

2. -imagine fara descriere- (bogdan_mihai_tenor_20492000.JPG) 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel