Teo, detaliu ȘOCANT. I-au spus că nu are NICIO ȘANSĂ. "Mi s-a părut funny. Am auzit VOCI". Ce a visat în COMĂ, e INCREDIBIL!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Teo Trandafir
Teo Trandafir
Teo Trandafir a rupt tăcerea despre cea mai grea perioadă din viața ei. Cum a reacționat când i-au spus că va muri și ce a visat cât timp a fost în comă.

În ianuarie 2011, Teo Trandafir a trecut prin cea mai grea încercare a vieții ei. A fost la un pas de moarte, după ce a făcut o pancreatită acută. Vedeta a stat internată în spital din Viena timp de 100 de zile, a fost operată, însă starea ei era tot mai gravă, iar medicii nu-i dădeau prea multe șanse. 

Întrebată ce a gândit când a aflat că nu are nicio șansă de supraviețuire, Teo Trandafir a răspuns:

"Sinceră să fiu la început mi s-a părut funny, pentru că am stat și m-am gândit: cine trăiește forever? Toată lumea moare mai devreme sau mai târziu. E într-adevăr o tragedie pentru un timp, dar toată lumea pățește asta. Sunt copii care se duc. Eram pregătită să mor. Aveam o singură problemă: pentru că este un act irepetabil și ireversibil, să nu cumva să nu plec fără o demnitate pe care să și-o aducă aminte toți cei din jurul meu. Eu am vrut să plec cu mâna la chipiu, frumos, fără rugăminți”, a spus Teo Trandafir, la Kanal D.

"Am auzit voci"

"Am auzit voci pe care nu le-am mai auzit până atunci şi am văzut lucruri. Doamne, tu eşti? Sunt singură pe aici? Asta am întrebat când m-am văzut într-o ceaţă groasă. Am simțit că mor. Și am întrebat: Doar eu sunt pe aici, nu mai moare nimeni? Si Dumnezeu mi-a răspuns, mi-a spus că „nu”. Am întrebat: Mai mult de atât se poate? Si mi-a spus ca mai mult de atât nu e", a completat ea. 

Crede în viața de după moarte?

Întrebată dacă crede că există viață după moarte, Teo Trandafir a mai spus că:

"Când m-am trezit într-o cameră lăptoasă am întrebat dacă sunt singură. Am zis: ”Doamne, suntem 7 miliarde, pot să schimb și eu o vorbă cu cineva?” Și mi s-a răspuns: ”Nu Teo, este o experiență prin care trebuie să treci singură. Și mi-am dat seama că nu prea e de glumă și am întrebat cum aș face să trec în partea cealaltă. Cred că acolo erau sedativele care-și făceau efectul pentru că mi s-a spus așa ”Imaginează-ți că ești pe un câmp verde. Că sub tine curge un râu albastru perfect, și acest rău te va lua și te va duce cu el acolo unde-ți va fi mai bine”. Am făcut exact așa cum mi s-a cerut, am închis ochii, am văzut pajiștea perfect verde, o pajiste irlandeză.

Mi-aduc aminte exact, era o pajiște irlandeză, prin ea curgea un râu perfect și corpul meu levita deasupra acestui râu și urma doar să mă apropi de el ca să mă ducă acolo unde era de dus. Și după ce am făcut tot acest efort intelectual fantastic ca să mă adaptez tuturor celor ce mi se ceruseră și care nu erau ușor de dus în condițiile respective, a doua zi dimineață la ora 6 și un sfert, m-am trezit cu girafa, cu razele, cu domnii doctori toți adunați să mă facă frumoasă, să mă spele pe cap. Nu trecusem în partea ailaltă și am fost foarte dezamăgită vreo câteva minute, după care am zis ”Auzi, știi ceva? Mai e timp”, a povestit Teo Trandafir în emisiunea "40 de întrebări, cu Denise Rifai".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel