Teo Trandafir a amuțit. Momentul în care Larry Hagman, actorul din Dallas, și-a pus singur întrebările
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Teo Trandafir a amuțit în direct. Ce a blocat-o atât de tare pe celebra prezentatoare TV. 

Teo Trandafir este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din showbiz-ul românesc și și-a făcut meseria întotdeauna cu profesionalism.

La începutul carierei, omul de televiziune a avut parte de momente de panică, motiv pentru care, copleșită de emoții, vedeta a amuțit în timpul unui interviu cu Larry Hagman, J.R Ewing din serialul Dallas. 

Într-un interviu recent, Teo Trandafir a dezvăluit cum a ajuns celebrul Larry Hagman, J.R Ewing din serialul Dallas, să-și pună singur întrebările din cadrul unui interviu.

Teo Trandafir a amuțit în timpului interviului

Teo Trandafir era la începutul carierei și, copleșită de emoții, a amuțit și nu a mai fost în stare să pună întrebările pentru invitatul de peste hotare. Mult mai experimentat, dar și dornic să ajute, celebrul actor a salvat situația într-un mod inedit. 

Larry Hagman și-a pus singur întrebările pregătite de jurnalistă, reușind astfel să salveze interviul. 

Gestul marelui actor i-a dat încredere tinerei Teo, care după câteva minute s-a relaxat și a putut continua interviul. 

"Primul interviu, am avut norocul, într-un fel, să fie cu Larry Hagman, actorul care l-a jucat pe J.R. Ewing în Dallas. Eu tremuram. Omul, săracul, mi-a pus microfonul pe masă și mi-a spus: Fii liniștită! Eu întreb, eu răspund, tu te duci în montaj, tai întrebarea mea și pui vocea ta. Și mi-am dat drumul cam după vreo trei minute la vorbă. Și am început să îl întreb lucruri, mi-am dat seama că pot", a povestit Teo Trandafir de curând, citează SPECTACOLA.RO

Larry Hagman, luptă dură cu cancerul 


Larry Hagman a murit pe data de 23 noiembrie 2012, la vârsta de 81 de ani, după o luptă dură cu cancerul. Acesta fusese diagnosticat cu cancer la gât, generat de un cancer hepatic. A activat ca actor, regizor și producător de film și televiziune. Este cel mai cunoscut pentru rolul său J. R. Ewing în filmul serial Dallas, distribuit de către CBS, rol pe care l-a interpretat în perioada 1978-1991.

Larry Hagman a murit în timpul realizării sezonului al II-lea al noului serial Dallas din 2012.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel