Teo Trandafir, despre Mircea Badea. L-a vrut ca IUBIT? Răspuns GENIAL: Cel mai GREU de depășit moment din viața mea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Teo Trandafir a răspuns celor mai picante întrebări ale jurnalistei Denise Rifai. 

Teo Trandafir a fost întrebată dacă l-a văzut vreodată pe Mircea Badea ca pe un posibil iubit?

"Niciodată! Era și o diferență foarte mare de vârstă între noi, era minor când l-am cunoscut. La vremea respectivă, când l-am cunoscut, mi s-a dat în brațe un format, eu venind de la radio. Și am zis, bine, dar cum fac eu un format despre care habar nu am. Eu făcusem radio toată viața, iar pe Badea nu puteam conta, pentru că nu mai lucra pentru ei. Le-am zis că trebuie să-l aducă pe Badea înapoi și om vedea ce-om face.

Și de acolo am pornit-o, doi apucați, iar râsul a început într-o bună zi când făceam Bursa locurilor de muncă, în 1994 - 1995, când o societate comercială angaja lucrători bohroverchist, n-am să uit niciodată în viata mea. Mircea m-a întrebat ce o fi aia "lucrători bohroverchist" și am râs cam trei ore. Am râs, în condițiile în care nu toate știrile erau de amuzat. Și am ținut-o așa, până ne-a chemat pe amândoi Radu Coșarcă și ne-a spus: Râdeți ca doi cretini, râdeți aiurea, o să vă dau afară! Noi numai când auzeam repetiția verbului "a râde", mai rău de montam și încercam să ne gândim la ceva rău.

Apoi ne-a întrebat: Bă, gata! Are cineva vreo întrebare de pus? Și-l văd pe Mircea: Da, eu aș dori să întreb ceva. Iertați-mă, vă rog, la câte zile vă spălați pe cap?

Ăsta a fost pentru mine unul dintre cele mai greu de depășit momente din viața mea, pentru că am crezut că râd până leșin", a răspuns Teo Trandafir, în direct la Kanal D.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel