Teo Trandafir, detalii despre SALARIU. Unde se poziționează, între Andreea Esca și Cătălin Măruță: Pe măsură! Îți CREȘTE și ție buzunarul
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Teo Trandafir a rupt tăcerea despre salariul pe care-l încasează. Unde se situează între Cătălin Măruță și Andreea Esca, financiar vorbind.

Teo Trandafir a fost întrebată într-un interviu ce le transmite celor care încă sunt interesați să-i afle salariul și unde s-ar poziționa din punct de vedere al venitului, între Cătălin Măruță, Andreea Esca și Mihaela Rădulescu.

"N-am nici cea mai vagă idee ce salarii au colegii mei și nu mă interesează acest aspect, pentru că nu pot influența asta. Nu este ca și când uitându-te în buzunarul altei persoane, îți crește și ție buzunarul. Dacă Bill Gates câștigă câteva milioane pe secundă, eu nu pot face nimic în legătură cu asta. Nu știu și nu m-a interesat niciodată.

Atâta timp cât nu pot face altceva decât să atrag, povestind ce salariu am eu, niște energii negative inutile. Am venituri și cheltuieli pe măsură, ca fiecare om, și le am și eu pe ale mele ca toți ceilalți… Am oameni pe care trebuie să îi ajut, pentru că nu se pot ajuta singuri, am niște obligații pe care trebuie să le îndeplinesc și care cresc exponențial în funcție de câștiguri, taxe, impozite", a spus Teo Trandafir, pentru ciao.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel