Teodorovici - Al Capone. Banciu: Cîțu putea să dea un exemplu mai interesant, dar nu-l ducea capul. Ieșire pe nervi
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Radu Banciu
Radu Banciu
Radu Banciu consideră că ”disputa momentului” este una ”absolut ridicolă”, cu referire la moțiunea simplă împotriva ministrului de Finanțe, Florin Cîțu. 

Radu Banciu îl face pe Eugen Teodorovici, fostul ministru de Finanțe, ”golanul principal”, care ”se golănise mai mult” în ultima perioadă. 

”Ăștia doi- Teodorovici și Cîțu n.r.- au ceva de împărțit și o să împartă în fața noastră, a tuturor. Eugen Teodorovici a anunțat depunerea  moțiunii simple (...) care-l vizează pe ministrul Finanțelor, Florin Cîțu. (...) Nu care Guvernul prin asta, dar poate să cadă ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, care nici n-a apucat bine să se așeze în jilț. Sigur, el nu are nicio vină din punctul ăsta de vedere, cum să-l dai afară după două săptămâni? Dar el și-a permis să-l facă Al Capone pe Eugen Teodorovici. Asta n-a suportat omul nostru, deși cred că era ofertant să-i spui așa. E ca și cum tu ai fi un bătăuș de Giurgiu, te bați la nunți, la parastase și vine unul și spune că ăsta se bătea ca Pablo Escobar. Păi nu te avantajează? (...) Putea să dea un exemplu mai interesant, dar nu-l ducea capul pe Florin Cîțu, el este un finanțist, ce exemple să vă dea? Din lumea finanțelor? Păi nu citește ziare financiare, nu e treaba lui. El a venit aici probabil să facă niște afaceri, dar nu poți să-i pretinzi performanță după două săptămâni, așa că e o ieșire pe nervi, pe orgoliu, pe ranchiună, pe vendetă, a acestui Eugen Teodorovici” a fost comentariul lui Radu Banciu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel