Urmărește emisiunea live
Teodorovici arată CIFRELE: România, întotdeauna creșteri economice în timpul guvernărilor PSD!
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
"Galbenul politic e de rău augur pentru economia României! Galbenul politic este dezastruos pentru viețile românilor", apreciază Eugen Teodorovici.

"Nu e o superstiție, ci este o realitate de necontestat - o arată acest grafic Eurostat! România a avut întotdeauna creșteri economice în timpul guvernărilor PSD! Iată că și celor care ne privesc din exterior, le este la îndemână să înțeleagă nivelul scăzut al economiei românești din timpul dezastrelor PNL-isto-PDL-iste! Dacă ne uităm la momentul prezent, vedem că pentru al doilea trimestru al acestui an, nu mai avem de-a face cu o simplă scădere, ci, mai degrabă, cu o prăbușire economică total necontrolată!

Am semnalat în repetate rânduri absența totală a măsurilor concrete care să vină în sprijinul mediului economic românesc. Iată că acum ne arată și Eurostat dezastrul produs economiei naționale de catre Sică-Mandolină-cârciumarul, titularul de drept al birtului deschis non-stop în clădirea Guvernului României.

Dar ce pretenții să avem de la cei care nu înțeleg să aibă nici măcar bunul simț de a-și stăpâni dorința de chiolhanuri, chiar în instituțiile reprezentative ale statului român, dacă nu sunt capabili să respecte regulile pe care ei înșiși le-au impus întregului popor!?", a scris Eugen Teodorovici pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel