Tesla, intrare pe piața românească. George Maior: Avantaje solide
Autor: Ema Apostu , Flaviu Predescu pe 11 sep 2019 / 21:31 | Economie

George Maior consideră "anunțul fondatorului companiei americane Tesla, Elon Musk, privind perspectivele de intrare pe piața românească o veste excelentă".

"Anunțul fondatorului companiei americane Tesla, Elon Musk privind perspectivele de intrare pe piața românească este o veste excelentă în contextul evoluției foarte bune a relațiilor economice și comerciale dintre România și SUA. Prezența Tesla în România ar confirma atractivitatea pe care o are piața românească pentru dezvoltarea utilizării energiilor regenerabile şi implementarea tehnologiilor inovative în acest domeniu. În acest sens, schema generoasă de sprijin financiar pe care o oferă Guvernul României pentru încurajarea automobilelor electrice sau a panourilor foto-voltaice arată avantajele solide pe care le oferă țara noastră", a declarat ambasadorul George Cristian Maior.

Amintim faptul că ambasadorul României în SUA, a prezentat anul trecut unor reprezentanţi ai companiei Tesla măsurile concrete de sprijin pe care România le acordă pentru extinderea utilizării vehiculelor ecologice, arată un comunicat al Ambasadei României în SUA.

Abonează-te la notificari
Te-ar putea interesa și...
Economie Vezi toate articolele
Crossuri parteneri