Tesla urcă Bitcoin la un nou record după anunțul că va accepta plăți cu moneda virtuală. Investiție de 1,5 miliarde dolari
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Tesla va primi plăți în Bitcoin, după o investiție de 1,5 miliarde dolari
Tesla va primi plăți în Bitcoin, după o investiție de 1,5 miliarde dolari
Tesla a anunțat că a investit 1,5 miliarde dolari în criptomoneda Bitcoin, într-un raport 10-K anunțat în această dimineață.

Conform The Verge, compania a dezvăluit că „va începe să accepte Bitcoin ca formă de plată pentru produsele sale în viitorul apropiat”. Clienții Tesla i-au cerut CEO-ului și fondatorului Elon Musk să accepte această modalitate de plată, iar miliardarul s-a arătat și el interesat de monedele virtuale, schimbându-și descrierea de la Twitter în #bitcoin.

Datorită anunțului, Bitcoin a ajuns la peste 43.000 dolari în dimineața zilei de 8 februarie, un record din toate timpurile. Tesla a lansat știrile chiar după ce a anunțat că Model S va primi un fel de facelift. Este prima actualizare a sedanului electric de la lansarea din 2012 încoace. Martie va fi luna în care clienții vor putea să-și cumpere mașina, cu un design reîmprospătat, un interior nou și o opțiune de autonomie de până la 840 km.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel