Teste PCR false, vândute pe internet. Intervenţie a poliţiei
Autor: Mihai Ciobanu pe 22 apr, 10:19 | Stiri

Imagine de Anja de la Pixabay

Intervenţie a poliţiei după ce s-a descoperit că un bărbat vindea pe internet teste PCR privind detecția virusului SARS-COV2 cu rezultat negativ.

"'Rezultat Test PCR lb Romana si Engleza în format digital/pdf sau pe hartie.ELIBERAM digital /pdf sau pe hartie rezultatul testului negativ pentruromanii care călătoresc sau la locul de munca sunt obligaţi să prezinte un test molecular PCR cu rezultat negativ, care să fie făcut cu maxim 72 ore în format digital sau pe hârtie.' Așa suna anunțul unui bărbat, care s-a gândit să facă niște bani în plus prin vânzarea unor teste PCR privind detecția virusului SARS-COV2 cu rezultat negativ.

Își găsea cumpărătorii online și le trimitea pe mail documentul cu datele și rezultatul negativ. N-a avut prea mult timp să se bucure de rezultatele acțiunii sale pentru că a fost depistat și reținut de către polițiști pentru săvârșirea infracțiunii de fals material în înscrisuri oficiale.

Cât despre cumpărători... și aceștia sunt chemați la audieri. Sfatul nostru e să nu încercați să fentați legea și să conștientizați necesitatea măsurilor de prevenire a răspândirii virusului", transmite Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.

Stiri Vezi toate articolele
Crossuri parteneri