The Crown: controversatul interviu al Prințesei Diana va face parte din următorul sezon
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Unsplash
Unsplash
În următorul sezon al serialului produs de Netflix, The Crown, va fi cuprins și episodul de maximă tensiune cu interviul controversat al Prințesei Diana. 

Sezonul 5 al serialului The Crown va include și celebrul, dar și controversatul interviu „Panorama” al prințesei Diana, conform informațiilor furnizate de Andrew Morton, consultant al echipei de producție. Acesta consideră că în serial vor apărea atât momentul lansării cărții biografice a prințesei din 1992, scrisă de Morton, cât și interviul acordat de aceasta unui jurnalist al BBC, Martin Bashir, scrie The Sun

Următorul sezon al showului despre familia regală britanică va surprinde „drama din spatele scrierii cărții”, a mai spus Morton. Prințesa Diana va fi portretizată de Elizabeth Debicki în sezonul 5. 

„Un interviu cu majestatea sa, prințesa de Wales” face parte din documentarul Panorama, produs de cei de la BBC, fiind lansat pe 20 noiembrie 1995. Jurnalistul Martin Bashir a întrebat-o pe prințesă despre relația sa cu Charles, prințul de Wales, dar și despre motivele din spatele divorțului lor. La momentul lansării, interviul a fost privit de 23 de milioane de telespectatori, ceea ce la acel moment, reprezenta aproximativ 40% din populația Marii Britanii. 

Serial controversat pentru familia regală

Dacă serialul a făcut deliciul anglofililor și a fost pe gustul celor care s-au obișnuit deja cu producțiile Netflix, nu se poate spune același lucru și despre familia regală, care nu a gustat modul în care au fost prezentate episoadele mai controversate din istoria lor recentă.   

Într-unul dintre sezoane este expusă o latură neașteptată din căsnicia Reginei Elisabeta și a Prințului Philip, în care Ducele de Edinburgh ar fi înșelat-o pe Suverană cu o dansatoare. Mulți privitori s-au întrebat dacă Prințul Philip a înșelat-o în realitate pe Regină. În ciuda faptului că dezvăluirea din "The Crown" a fost îndelung discutată, Familia Regală Britanică nu a negat faptul că Prințul Philip și-ar fi înșelat soția.

Vezi și: Regina Elisabeta, înșelată de Prințul Philip? Sarah Bradford și Pat Kirkwood: Le accepta! Aveam viața mai fericită dacă se ducea acasă la soția însărcinată în noaptea aceea

Într-unul dintre episoade, este expus momentul în care Prințesa Diana, aproape căsătorită cu Prințul Charles, se întâlnește la restaurant cu amanta Prințului, Camilla. Aceasta nu a fost singura întâlnire dintre ele. Cele două femei s-au întâlnit la aniversarea de 40 de ani a surorii Camillei, unul dintre cele mai tensionate momente din istoria monarhiei britanice, iar declarația Prințesei Diana de la acea vreme, din anul 1995: "Am fost întotdeauna trei în această căsătorie, deci a fost cam aglomerată", a spus totul. 

Vezi și: Prințesa Diana și Camilla, întâlnire TENSIONATĂ. Detalii NEȘTIUTE: Cum a pus-o la PUNCT Lady Di pe amanta Prințului Charles

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel