The Wall. Mesaj emoţionat pe Marele Zid. Concurenţii, în lacrimi
Autor: Ana Vasilescu pe 12 sep 2019 / 09:30 | Magazin

"The Wall - Marele Zid” a dovedit că poate schimba destinul concurenților, dar nu înainte de a-i trece prin toate stările posibile. De la extaz, la agonie, echipa din această seară ce se va lupta cu imprevizibilul va începe competiția cu ochii în lacrimi, în show-ul difuzat pe Antena 1 imediat după serialul Sacrificiul. Un mesaj emoționant va fi proiectat pe Marele Zid chiar înainte ca jocul să ia amploare, iar încurajările vin din partea unei persoane dragi, ce nu a putut să le fie alături din public.

Ana și Ciprian Haidău s-au cunoscut prin intermediul unei rețele sociale, însă în doar trei luni au devenit soț și soție. Au o chimie extraordinară, iar greutățile pe care le-au înfruntat împreună nu au făcut decât să îi apropie. După moartea mamei, Ana a rămas singurul sprijin pentru sora sa mai mică, Adela, iar soțul său a preluat la rându-i această responsabilitate.

"Încă de la început am considerat-o pe Adela ca parte din familie mea, e ca sora mea mai mică. Merită tot sprijinul meu și vreau să o ajut să ajungă unde își dorește". Din Anglia, Adela va fi chiar cea care le transmite un mesaj special, iar reacțiile concurenților vor fi pe măsură.

O echipă optimistă şi luptătoare

 

Valentin Butnaru, prezentatorul emisiunii, îi caracterizează drept o echipă optimistă și luptătoare. În ciuda faptului că s-au lovit de multe obstacole în viață, diseară vor să demonstreze că o atitudine de învingător poate atrage de la sine un final fericit. Familia Haidău își dorește să investească posibila sumă câștigată în tratamentul fetiței lor, care în primele luni de viață s-a confruntat cu o problemă de sănătate.

,,Amelia a fost diagnosticată de la naștere cu hipoacuzie profundă bilateral, pe scurt...nu aude.". După ce au investit într-un aparat auditiv și au apelat la nenumărate ore de terapie, Ana și Lucian au reușit să îmbunătățească starea fetiței, iar lupta lor cu Marele Zid, va fi de fapt o luptă pentru Amelia: ,,Planul este să îi oferim Ameliei un viitor cât mai bun. Orice lucru infim contează pentru ea enorm de mult și o ajută în dezvoltare."

Diseară pe Antena 1, după serialul Sacrificiul, noua ediție a emisiunii ,,The Wall- Marele Zid" va începe cu proba Căderii Libere, misiune ce descrie perfect natura acestui joc. Cei doi concurenți și-au propus să dea răspunsuri cât mai bune, să lase intuiția să îi ghideze și să facă alegeri cât mai inspirate, pentru că parcursul lor în platou le-ar putea îmbunătăți viitorul: ,,Vreau să mă distrez cu zidul! Însă indiferent de ce se va întâmpla, acest joc ne va întări. Totul va ieși foarte bine, noi oricum suntem niște câștigători."

Abonează-te la notificari
Te-ar putea interesa și...
Magazin Vezi toate articolele
Crossuri parteneri