Theodor Stolojan și soția sa, poveste superbă de dragoste. Care a fost secretul
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioana Mandache
WhatsApp
Considerat unul dinte cei mai buni prim-miniștri ai României, Theodor Stolojan are o familie unită alături. 

Îi place discreția în viața personală. Căsătorit de peste 45 de ani cu soța sa Elena, politicianul e fericit că are lângă el o femeie puternică ce îl susține necondiționat în tot ceea ce face. Fiind și ea o persoană discretă, soția politicianului a știut cu înțelepciune și iubire să fie alături de bărbatul său și cei doi copii. În mod sigur, i-a oferit acea liniște, acel echilibru de care a avut și are nevoie, i-a fost alături când a fost bolnav, dar și în cele mai importante și reușite decizii ale sale. Este acea femeie care și-a sprijinit din umbră soțul, multe din realizările politicianului datorându-se, pe lângă calitățile politicianului, și soției care a știut să îl îndrume totdeauna.

Partenera sa de viață este pensionară și se ocupă de Hotelul Premier


Elena Stolojan s-a ocupat de afaceri o perioadă, iar acum e pensionară și se ocupă de Hotelul Premier pe care familia Stolojan îl are în Predeal. Pasionat de ciclism, ski, Theodor Stolojan este un împătimit al mișcării. Când are timp, practică aceste sporturi. Au și momente când soții Stolojan se plimbă prin oraș, fiind văzuți recent la o plimbare pe Calea Victoriei. Locuisc într-o casă frumoasă și spațioasă, iar de multe ori soția își răsfață partenerul de viață cu tot felul de preparate culinare delicioase. Când are timp, Stolojan gătește și el ceva deosebit pentru soție.

Este bunic și are trei nepoți


Cei doi copii a lui Stolojan se ocupă de afaceri. Ada s-a întors din America alături de familia ei pentru a fi alături de tatăl său. Vlad este căsătorit cu o față din Marea Briranie. Mai nou, fostul premier a devenit și bunic. Asta îl face fericit și de multe ori își petrece timpul alături de Matei, Tudor și Ilinca, uneori înotând împreună, Matei fiind încântat de înot. Stolojan face în așa fel încât să dezvolte pasiunile nepoților săi. În mod sigur, se consideră un bunic fericit.

Soții Stolojan au descoperit pacea în cuplu

Este clar că Elena Stolojan i-a adus echilibru și liniște soțului său. Alături de ea, politicianul a reușit să aibă o carieră de suces, dar și o familie unită care i-a dat încredere și l-a făcut să descopere liniștea și pacea în cuplu. Pentru soții Stolojan, iubirea și respectul, dar și dăruirea sunt cele mai importante și frumoase lucruri care fac relația lor să funcționeze armonios.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel