Ți se aburesc ochelarii de la mască? Trucul SIMPLU al unui medic a devenit VIRAL: “Face MINUNI!” – FOTO
Autor: Cătălina Burghelea pe 21 noi 2020 / 10:40 | Sanatate

Ți se aburesc ochelarii de la mască? Iată cum poți scăpa de această problemă.

Iată cum poți preveni ca ochelarii să se aburească din cauza măștii de protecție, potrivit unui chirurg care folosește un truc simplu în sala de operație. 

Daniel M. Heiferman, medic neurochirurg american, a devenit cunoscut pe rețelele de socializare după ce a postat un truc simplu, despre care spune că face minuni, dacă vrei să scapi de aburirea achelarilor când porți mască.

“Dacă te enervezi din cauza ochelarilor care se aburesc în timp ce porți masca de protecție peste nas, pune-ți un bandaj adeziv. Face minuni!”, a scris Heiferman pe Twitter.

Ce face acest bandaj? 

„Acest mic bandaj face diferența, a spus el, nu numai împotriva aburirii ochelarilor, ci și pentru a preveni căderea măștii sub nas”. 

Tweetul doctorului Heiferman a devenit de atunci viral, acumulând peste 60.000 de redistribuiri și aproape 159.000 de aprecieri, scrie health.com.

If you’re having a hard time with glasses fogging or keeping your mask up over your nose, a simple bandaid does wonders. Learned it in the OR.Feel free to share, it may save lives! pic.twitter.com/RBG8JGUzFS

— Daniel M. Heiferman, MD (@DanHeifermanMD) November 12, 2020
Sanatate Vezi toate articolele
Crossuri parteneri