Urmărește emisiunea live
Țibuleac: Delta Dunării, o bijuterie unică a României. Industria are nevoie de așa ceva / video
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto ilustrativ Delta Dunării / Imagine de falco de la Pixabay
Foto ilustrativ Delta Dunării / Imagine de falco de la Pixabay
Președintele Asociației Delta Dunării, Cătălin Țibuleac, a vorbit despre importanța Organizațiilor de Management al Destinațiilor (OMD) în dezvoltarea turistică a zonei.

„Discutând doar de Deltă, devine o activitate mult mai profesională, mult mai concentrată pe o zonă care, până la urmă, reprezintă o bijuterie unică a României. Merită promovată, dezvoltată ca atare, comunitățile au nevoie de așa ceva, industria are nevoie de așa ceva”, a explicat Țibuleac, într-o conferință de presă din Delta Dunării.

Întrebat despre celelalte locuri importante din județul Tulcea, precum Munții Măcinului sau zonele de vie și vin, acesta a explicat: „Fiecare zonă se poate construi în propriul OMD, până la urmă. Aici discutăm și de câte locuri de cazare există în zona respectivă, pentru că OMD trebuie să aibă și mecanisme de finanțare. Municipiul Tulcea are deja în construire o asociație. În următoarele 10-14 zile va avea o asociație clară. Practic, vom avea cel puțin trei OMD-uri care ulterior va putea construi OMD-ul județean”.

VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel