Tily Niculae, despre prietenia cu Adela Popescu: "Acela a fost începutul nostru"
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Tily Niculae a fost invitată la emisiunea "Vorbeşte Lumea". Acolo, actriţa s-a reîntâlnit cu buna ei prietenă Adela Popescu. Tily a povestit pe reţelele de socializare cum a ajuns să devină prietenă cu soţia lui Radu Vâlcan. 

Tily Niculae şi Adela Popescu s-au împrietenit încă din perioada în care studiau actoria la Dinu Lipatti.  

"Eu mai mare, ea mai mică cu un an. Amândouă am studiat actoria la Dinu Lipatti. Eram primele două generații de copii care urmau cei patru ani de actorie. Copii buni, cum ne ziceau profii. Nu a durat mult pentru mine bucuria de a ma simti ca un elev la liceu si dintr-o data m-am trezit pe niste platouri mari cu un program draconic de filmare.

Pentru prima oara in Romania exista un serial romanesc. 'In familie'- din Tily deveneam Alexandra si intram in casele voastre seara de seara.
In putinul timp pe care il aveam- scoala, prieteni, filmari, ma mai prin duceam prin camin la colegi sa mananc paine cu parizer. Era the best. De fapt cautam compania si tanjam dupa normalitatea unui liceean.

La scurt timp, (regizorul) Iura m-a intrebat daca stiu o alta colega talentata care poate sa vina sa dea casting. I-am povestit despre ea. Cum eram rupta de liceeu, nu aveam acces la informatii- Si? Ce ai facut? Te-au sunat? Ai luat?- habar nu aveam daca urma sa fie alaturi de noi.
M-am bucurat cand am vazut-o pe platouri. Acela a fost 'inceputul' nostru", a povestit Tily Niculae pe Instagram.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel