Fie că serviți carne de vită, miel, porc, pui sau chiar pește, un mic tertip le poate face mult mai suculente și savuroase. Ai nevoie doar de oțet, de care soi îți place.
Iată cum funcționează - și cât de mult să folosești - astfel încât să ai o friptură memorabilă!
Înmuierea bucăților de carne în oțet timp de până la patru ore nu doar că distruge fibrele dure, dar se pare că reduce și compușii cancerigeni care se formează în timpul grătarului.
Experimentați, așa cum spuneam, cu diferite soiuri de oțet pentru un plus de aromă sau pur și simplu folosiți oțet de mere sau oțet distilat. Doar asigurați-vă că clătiți carnea bine înainte de a găti.
Află mai multe despre acest truc miraculos pe DC MEDICAL.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Plata pensiilor pentru luna mai. Daniel Baciu, șeful Casei de Pensii, precizări importante pentru pensionarii români
- Bacterie de origine fecală găsită în 2 milioane de sticle de apă ”de fițe”
- Ce nu știai despre praful din Sahara. „Călătoria“ de mii de kilometri datorită căreia se dezvoltă pădurea amazoniană
- Efectele prafului saharian asupra sănătății. Beatrice Mahler: Cine trebuie să aibă grijă să nu iasă din casă
- Horoscop 25 aprilie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să mai amâne o discuție delicată! Nu vei scăpa
- Horoscop 24 aprilie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care-și pierde controlul. Va fi foarte greu să-ți revii!
- Pască pufoasă fără aluat
- 5 pași pentru un somn mai bun conform oamenilor de știință
- Ce se întâmplă cu pensiile românilor. Răsturnare de situație de la Poșta Română
- Cățelul tău are căpușe? Află cum le poți îndepărta în siguranță