Urmărește emisiunea live
Tineri din Vaslui, infectaţi cu coronavirus la mare. Tatăl unei fete, declaraţie uluitoare. "Vacanţă întreruptă din cauza unei mascarade"
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Tatăl unei fete din grupul de tineri din Vaslui infectaţi cu coronavirus la mare a declarat că coronavirusul nu există şi că fata sa a fost nevoită să îşi întrerupă vacanţa din cauza "unei mascarade". 

“Fata mea se aflã într-una din ambulanţele care se întorc din Constanta. De asearã comunic continuu cu ea, mã ţine la curent cu tot ce se întâmplã acolo. Mi-a spus cã niciun coleg din grupul ei nu strãnutã, nu tuşeşte, toti sunt sãnãtoşi, dar supãraţi cã sunt nevoiţi sã se întoarcã acasã mult mai devreme. Au plecat pe litoral vinerea trecutã si urmau sã se întoarcã vinerea asta. Şi-au întrerupt vacanţa din cauza acestei mascarade. Nu cred în povestea asta atât timp cât statul “mãnâncã” bani pentru fiecare caz de COVID-19 raportat.

Pentru autoritãtile sanitare, starea în care suntem e idealã, pentru cã acum se fac foarte mulţi bani. Vom sta în amorţeala asta şi ne vom obişnui cu mãştile şi cu luatul temperaturii, apoi vor veni cu alte mãsuri şi mai restrictive, iar noi vom tãcea în continuare pânã vom rãmâne fãrã niciun drept. În acel moment, ne va fi foarte greu sã mai facem ceva. Cum vã explicaţi cã tatãl acelei fete, despre care se spune cã este pacientul zero, a fost dupã ea la mare, sã o aducã acasã. Dacã el este contact direct al fetei, nu trebuia izolat de urgenţã? De ce a fost lãsat sã meargã prin ţarã, deşi sunt suspiciuni cã şi el ar putea avea virusul? Totul e cusut cu aţã albã. De asta i-am şi spus fetei cã în momentul când ajunge acasã, va sta în izolare, dar la spital eu nu o duc sub nicio formã. Nu are ce cãuta acolo. O tratez acasã cu paracetamol şi aspirinã, medicamentele care se dau şi în spital”, a declarat bărbatul pentru ziarul Vremea Nouă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel