Tinerii umaniști, campanie pro MASCĂ. Ce își doresc aceștia
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Organizația de tineri din cadrul Partidului Puterii Umaniste, filiala Olt, au lansat o campanie pro mască: Fii de gașcă, poartă mască.

Tinerii din cadrul Partidului Puterii Umaniste (social-liberal), filiala Olt, au lansat un proiect ce vizează respectarea măsurilor de prevenție de către cetățeni. Iată ce presupune acesta:

„Fii de gașcă, poartă mască!” 
 
 
Pentru a susține efortul întregii societăți românești în lupta cu pandemia, tinerii din conducerea centrală a Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) împreună cu organizația PPU (social-liberal) Olt au lansat campania prin care își propun să își convingă colegii de generație să respecte măsurile de prevenție și, în primul rând, să poarte mască.
 
 
 
„Libertatea noastră, a tinerilor, nu o poate lua nimeni. Cu sau fără mască, ceea ce e cu adevărat important este ce, cum și cât gândim. Iar tinerii, colegii mei de generație, sunt deștepți, curajoși, creativi și înțeleg că masca nu le limitează libertatea de acțiune și gândire, doar îi protejează pe ei și pe ceilalți de boală. În momentul actual, masca este doar poarta noastră către libertatea de acțiune, o folosim să fim liberi!” a spus Olimpia Stroe, președinte executiv al PPU (social-liberal) organizația Olt și candidat la Camera Deputaților.
 
 
„Așa cum ne spun toate studiile, masca o purtăm, în primul rând, pentru ceilalți. Pentru a ne proteja prietenii, colegii, familia. Deci, dacă purtăm masca, nu suntem nici fricoși, nici lipsiți de personalitate. Din contră. Arătăm că ne merge mintea, înțelegem situația actuală, ne adaptăm și o depășim. ” a spus Cristian Dumitrescu, candidat PPU (social-liberal) la Senat.
 
 
„Eu port masca pentru că îmi respect gașca! Nu-i îmbolnăvesc pe ei, nici ei pe mine. Și putem să ne întâlnim. Să fim împreună. Cu tot cu mască. În pandemie, fără mască, ar trebui să stau mereu singur. Cu mască, pot fi cu băieții mei. Și cu fetele. Nu facem discriminări” a spus Nae Mihăiță Robert, candidat al PPU (social-liberal) la Camera Deputaților.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel