Tir cu arcul la Casa Regală a României. Alteța Sa Principesa Sofia a oferit trofeele câștigătorilor
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Tir cu arcul la Casa Regală a României. Alteța Sa Principesa Sofia a oferit trofeele câștigătorilor  /  Sursă foto: Facebook Familia Regală a României
Tir cu arcul la Casa Regală a României. Alteța Sa Principesa Sofia a oferit trofeele câștigătorilor / Sursă foto: Facebook Familia Regală a României
Duminică, 16 mai 2021, Familia Regală a României a organizat premierea la competiția Cupa Casei Regale la Tir cu Arcul, la Predeal.

Într-o postare pe pagina de Facebook a Familiei Regale a României, se precizează că duminică, 16 mai 2021, Casa Regală a organizat premierea la Cupa la Tir cu Arcul:

„Cupa Casei Regale la Tir cu Arcul

Duminică, 16 mai 2021, Alteța Sa Regală Principesa Sofia a luat parte, în orașul Predeal, la festivitatea de premiere a competiției sportive organizate de Federaţia Română de Tir cu Arcul, “Cupa Casei Regale”.

Cupa Casei Regale pentru disciplinele Arc Olimpic, Arc Compound şi Barebow, masculin şi feminin, a avut loc în zilele de 14-16 mai 2021 pe stadionul de fotbal din localitatea Predeal.

Cu această ocazie, Principesa Sofia a oferit trofeele câștigătorilor, Club Sportiv Black Arrow din Belcești (locul I), Clubul Sportiv Municipal din Bacău (locul II) și Sport Club Municipal din Deva (locul III).

Au luat parte la premierea sportivilor participanţi reprezentanți ai autorităților locale, înalţi oficiali din cadrul Ministerului Tineretului şi Sportului, Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, precum şi din cadrul Ministerului Apărării Naţionale.

Federația Română de Tir cu Arcul se află sub Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Principele Radu, din anul 2011“, se arată în postarea de pe Facebook-ul Familiei Regale a României.

De asemenea, printr-un documentar publicat astăzi, pe Facebook, Casa Regală a României marchează împlinirea a 20 de ani de la revenirea la Palatul Elisabeta.

'În ziua de 18 mai 2001, Regele Mihai şi Regina Ana s-au întors înapoi acasă la Palatul Elisabeta, devenit între timp, prin votul Parlamentului, reşedinţa regelui pe durata vieţii. (...) Regele s-a întors la Palatul Elisabeta pentru a clădi fundaţia irevocabil europeană a României de mâine. Venirea Regelui Mihai la palatul tinereţii lui nu a fost o târzie revanşă a unui om care a avut ca destin Aşteptarea. Prin întoarcerea regelui, Palatul Elisabeta a devenit locul regalităţii de pe harta României de astăzi. Din incinta lui, Familia Regală a început un efort constant, gândit, ca şi viitorul României, pentru douăzeci-treizeci de ani înainte', se explică în documentar (citește mai multe AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel