Tom Hanks asigură că filmările la 'A Good Day in the Neighborhood' au fost pentru el "un calvar"
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Actorul american Tom Hanks a mărturisit la o întâlnire cu presa că filmările la 'A Good Day in the Neighborhood', viitorul său film în care îl interpretează pe starul de televiziune Fred Rogers, au fost pentru el "un calvar" ca urmare a complexităţii personajului, relatează EFE.

Toată lumea este de acord că Tom Hanks interpretează ca nimeni altul personajele bonome, eroii cotidieni care îţi sar în ajutor atunci când nici nu te aştepţi. De aceea, rolul lui Fred Rogers, un prezentator de televiziune pentru copii identificat cu bunătatea şi chiar cu sanctitatea, părea croit pe măsura lui Hanks.

Prin urmare atunci când Tom a asigurat, fie şi în glumă, că turnarea la filmul 'A Good Day in the Neighborhood' a fost pentru el un calvar, a stârnit râsetele colegilor de echipă şi celor prezenţi la conferinţa de presă.

Filmul, considerat unul dintre posibilii candidaţi în cursa premiilor Oscar, se axează asupra relaţiei dintre prezentatorul vedetă, Fred Rogers (Hanks), şi un ziarist al revistei 'Esquire', Lloyd Vogel, interpretat de Matthew Rhys ('The Americans').

La începutul filmului, Rogers (Hanks) trebuie să realizeze o coregrafie complicată în care îşi scoate sacoul, îmbracă un pulover, îşi schimbă pantofii cu o pereche de tenişi şi îşi leagă şireturile, toate odată în timp ce priveşte camera.

Tom Hanks a recunoscut că a fost o scenă dificilă care a avut nevoie de mai multe duble până a reuşit să facă totul în mod corect. "Mai exact, 22" de duble, a punctat realizatoarea filmului, Marielle Heller ('The Diary of a Teenage Girl', 2015), în râsetele protagonistului şi ale echipei de producţie.

Însă râsul lui Hanks i-a îngheţat pe buze, când a aflat că Heller a făcut şi mai dificilă scena, întrucât, în programul original de televiziune, pentru a facilita coregrafia, Rogers avea şireturile deja legate, ceea ce nu s-a întâmplat cu protagonistul filmului 'A Good Day in the Neighborhood'.

Aflând despre acest supliciu, Hanks a exclamat din nou cu indignare: "Filmările au fost un coşmar!"

Întrebat de EFE, Hanks a recunoscut că nu i-a plăcut niciodată programul de televiziune al lui Fred Rogers.

"Pentru mine era un program în alb-negru pe un canal la care de obicei nu mă uitam", a mărturisit Tom Hanks. Potrivit lui, faptul că păpuşile pe care le manevra Rogers nu mişcau din gură când vorbeau nu aveau credibilitate.

"După ce am văzut mii de ore de showuri ale sale, mi-am dat seama că nu sunt pentru mine. Eram deja format în acea perioadă şi nu aveam întrebări pentru el", a explicat actorul.

Însă Hanks a recunoscut că mulţi ani mai târziu, când era deja adult, cineva i-a arătat un clip pe internet în care Rogers vorbeşte cu un copil aflat într-un scaun cu rotile şi care l-a făcut să-l vadă pe Fred dintr-o altă perspectivă.

"Fred îl întreabă pe Jeff: 'Sunt zile în care eşti trist?'. Iar Jeff îi răspunde: 'Sigur că da, domnule Rogers, sunt zile în care mă simt trist. Dar nu azi!", a continuat Hanks imitând vocea lui Rogers.

"Şi atunci mi-am zis, uite unul din motivele pentru care mă aflu în acest film", a încheiat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel