Top 10 videoclipurile ANULUI pe YouTube. Platforma a publicat lista
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Imagine de Tymon Oziemblewski de la Pixabay
Imagine de Tymon Oziemblewski de la Pixabay
Comedia, extravaganța și tragedia sunt trei cuvinte care nu descriu bine anul 2020, dar sunt exact subiectul central al celor mai populare videoclipuri de pe YouTube din ultimele 12 luni.

Conform CNN, topul videoclipurilor de pe celebra platformă sunt cu mult diferite de anul trecut. „În Statele Unite, topul de acest an arată cât de rapid s-au adaptat creatorii la problemele neprevăzute ale anului 2020 în timp ce au rezolvat și nevoile unice și personale ale comunităților”, a transmis compania, într-un comunicat.

„8:46 - Dave Chappelle”, de Netflix is a Joke

Într-o predică sub formă de stand-up de jumătate de oră, vizionată de 29 de milioane de ori, legendarul comediant vorbește despre brutalitatea polițienească și injustiția rasială din Statele Unite ale Americii.

 

„Building the Perfect Squirrel Proof Bird Feeder”, de Mark Rober

Mark Robber a construit un mecanism incredibil de complicat pentru a hrăni păsările fără ca mâncarea să fie furată de veverițe. 50 de milioane de vizionări a adunat videoclipul de 21 de minute.

 

„First Debate Cold Open”, de Saturday Night Live

Prima dezbatere prezidențială din SUA, moderată de Chris Wallace de la Fox News, a fost atât de memorabilă încât Saturday Night Live a făcut o parodie pe cinste. Jim Carrey îl interpretează pe Joe Biden în sceneta de 13 minute care a adunat aproape 30 milioane vizionări.

 

„We Broke Up.”, de jeffreestar

Gurul de machiaj Jeffree Star a confirmat despărțirea de iubitul său cu care avea o relație pe termen lung, Nathan Schwandt. Videoclipul de 33 de milioane de vizionări a fost rezultatul durerii sale: „Sunt devastat. Sunt foarte trist”.

 

„I Bought The World's Largest Firework ($600,000)”, de MrBeast

Titlul spune totul. Mr. Beast a cumpărat cele mai scumpe artificii ale lumii, cu o valoare de 600.000 dolari americani, atrăgând astfel 56 de milioane de vizionări.

 

„I'm Coming Out.”, de NikkieTutorials

NikkieTutorials, un make-up artist olandez, a dezvăluit că este transsexual într-un videoclip vizionat de 36 de milioane de ori. „Vă iubesc pe toți”, a transmis ea, în videoclipul de 17 minute.

 

„Minecraft Speedrunner VS 3 Hunters GRAND FINALE”, de Dream

Într-un videoclip de 41 de minute, Dream încearcă să parcurgă un traseu foarte complicat în Minecraft, cu 3 prieteni care încearcă să-l oprească. „E o cursă, e super intensă și am râs copios”, a scris el, în descrierea videoclipului văzut de 50 de milioane de ori.

 

„Ricky Gervais' Monologue - 2020 Golden Globes”, de NBC

 

Monologul lui Ricky Gervais de la Globurile de Aur a fost vizionat de 16,5 milioane ori.

 

„Quarantine Stereotypes”, de Dude Perfect

O experiență complet unică a anului 2020 a adunat 41 de milioane de vizionări. Dude Perfect arată toate felurile în care ne-am transformat, în timpul carantinei impusă de pandemie.

 

„Some Good News with John Krasinski Ep. 1”, de SomeGoodNews

John Krasinski a decis să lase la o parte sutele de mii de morți provocate de Covid-19 și să se concentreze pe știrile bune. Videoclipul vizionat de 18,3 milioane ori îl întruchipează pe actorul din „The Office” cum povestește cele mai pozitive lucruri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel