Madonna și Cardi B, în TOP 10 „COVIDioți”. Cine sunt antagoniștii crizei provocate de coronavirus
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Jurnalistul englez Piers Morgan a alcătuit o listă cu cei 10 antagoniști ai crizei de coronavirus.

Jurnalistul englez Piers Morgan a alcătuit o listă cu cei 10 antagoniști ai crizei de coronavirus, conform Daily Mail.

Am fost atât de mișcat de munca altruistă depusă de cei care ajută în această situație fără precedent – mai ales cu personalul medical al lumii care își riscă viața pentru a ne salva. Din păcate, am fost scârbit de conduita ofensivă și chiar obscenă a unei minorități care a încercat să exploateze criza în interes personal", a spus jurnalistul.

Top 10

1. Gal Gadot

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram

We are in this together, we will get through it together. Let’s imagine together. Sing with us ❤ All love to you, from me and my dear friends. #WeAreOne ....... #KristenWiig #JamieDornan @labrinth @james_marsden @sarahkatesilverman @eddiebenjamin @jimmyfallon @natalieportman @zoeisabellakravitz @siamusic @reallyndacarter @amyadams @leslieodomjr @pascalispunk @chrisodowd @hotpatooties #WillFerrell @markruffalo @norahjones @ashleybenson @kaiagerber @caradelevingne @anniemumolo @princesstagramslam

O postare distribuită de Gal Gadot (@gal_gadot) peMar 18, 2020 la 4:49 PDT

Vedeta din „Femeia Fantastică", Gal Gadot, și complicele sale au dat naștere unei noi versiuni a melodiei „We are the world" a lui John Lennon, în ton cu autoizolarea. Cu toate acestea, pe lângă cântatul slab și modul de livrare cu scopul autopromovării, gestul multimilionarelor de a cânta din vilele lor de vis despre „o lume fără granițe și fără posesii" a fost în mod particular... ipocrit.

2. Madonna

Cântăreața a decis să își aducă contribuția prin postarea unui videoclip din interiorul casei sale de 20 de milioane de euro, dezbrăcată, într-o cadă plină de petale de trandafiri și înconjurată de lumânări.

Jurnalistul și-a imaginat că doar acele lumânări ar putea hrăni pe cineva din personalul medical pentru șase luni.

3. Frații Colvin

„Nemernicii" din Tennessee au făcut un tur al Statelor Unite și au pus deoparte 17.000 de sticle de igienizant, după care au primit interdicție de ale vinde online. Citește aici ce au reușit să facă.

4. Președintele Trump

Donald Trump a decis că este un moment bun de a se mândri cu ratingul său și mai apoi să le împartă pixuri ajutoarelor sale din poziții cheie, la mai puțin de 5 cm distanță unii față de ceilalți, în Biroul Președintelui. „Trump ar trebui să se autodistanțeze social de comportamentul său diabolic, iluzoriu și periculos – cât mai repede".

5. Premierul britanic Boris Johnson

Prim-ministrul Marii Britanii s-a lăudat acum doar trei săptămâni că a vizitat un spital plin de pacienți pozitivi cu coronavirus și că a dat mâna cu ei.

Am dat mâna cu toată lumea!", a exclamat el în conferința de presă. Acum, premierul are virusul, alături de ministrul Sănătății, și este forțat să conducă țara din autoizolare.

6. Inconștienții din Florida

Tinerii americani au împânzit plajele din Florida, ignorând toate sfaturile medicilor, infectându-se reciproc și mai apoi infectând (poate și ucigând deja) rudele lor.

„Nu știu cum ar trebui să numim un grup larg de nesimțiți egoiști și fără scrupule, am putea să le spunem covidioți?", a spus jurnalistul.

7. Idris Elba

Actorul Idris Elba a crezut că făcea ceea ce trebuie când a postat un videoclip în care a confirmat că are virusul și le-a cerut celorlalți să stea în siguranță.

Problema a fost că, făcând acest lucru, a dezvăluit cât de greșit este ca celebritățile să primească teste private, în timp ce personalul medical nu își permite să se testeze. Lucrurile au luat o întorsătură și mai urâtă când soția sa, Sabrina, a postat despre testul său, la câteva zile distanță.

8. Cardi B

Nu este deloc surprinzător că cineva care tânjea după atenția tuturor înainte de pandemie să-și continue modul de operare. Însă, chiar și cu standardele sale, Cardi B a reușit să se coboare și să spună: „Îmi pierd mințile" fiindcă „vreau să mă îmbrac cu ținutele mele scumpe și să ies din casă".

9. Sam Smith

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram

Tell me I’m your national anthem

O postare distribuită de Sam Smith (@samsmith) peMar 6, 2020 la 8:45 PST

Sam Smith și-a rupt din timpul său de a spune lumii că este gay pentru a posta un videoclip cu „ei" în interiorul casei „lor" de lux, contemplând dacă „ei" au „o mică durere de cap", spunând cât de „dificilă" este criza pentru oamenii ca „ei", plângându-se despre în final despre ororile „dezastrului de carantină". Cuvintele pe care le-a adresat jurnalistul mai apoi nu pot fi reproduse.

10. Vanessa Hudgens

Actriței Disney nu i-a păsat despre îngrijorările legate de virus și a spus „Îmi pare rău, dar mă scuzi, este un virus? Înțeleg, respect acest lucru, însă, în același timp, chiar dacă toată lumea se îmbolnăvește, da, oamenii vor muri, ceea ce este teribil, dar... inevitabil?".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel