Top 5 ceaiuri care te ajută să slăbești. Topesc grăsimea și te scapă de celulită
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels
Există câteva ceaiuri care, combinate cu o dietă sănătoasă, te vor ajuta să slăbești și să reduci celulita.

Ceaiul verde reduce pofta de mâncare şi susţine procesul de ardere a grăsimii. Pe lângă slăbit, acesta te va ajuta să fii mai sănătos, mai energic şi mai binedispus. O serie de studii sugerează faptul că ceaiul verde poate ajuta la încetinirea procesului de îngrăşare şi poate lupta împotriva obezităţii. Datorită compuşilor prezenţi în plantă de ceai verde, grăsimile sunt sintetizate mai uşor de organism

Ceaiul de ghimbir te va ajuta să ai o digestie mai bună dar şi o imunitate mai puternică. Dacă vrei să scapi de pofta de mâncare exagerată, asigură-te că bei un ceai cu ghimbir după masă. Te ajuta să inhibi pofta de dulce, fiind eficient şi în lupta cu celulită, potrivit sanatateafemeilor.ro.

Ceaiul de mentă este ideal pentru menţinerea siluetei. Nu îţi va mai fi foame câteva ore bune! De asemenea, și ceaiul de hibiscus poate fi de un real ajutor. Are în compoziţie polifenoli, ceea ce înseamnă că susţine arderea grăsimilor, în special cea abdominală. Ceaiul de busuioc se înscrie și el pe lista celor eficiente în lupta cu kilogramele în plus.

Remediu cu usturoi și vin

De asemenea, un alt remediu natural te poate ajuta să elimini grăsimea de pe abdomen.

Ai nevoie de o căpăţână de usturoi (aproximativ 12 căţei), 500 ml vin roşu de bună calitate, un recipient din sticlă.

Curăţă usturoiul şi taie-l în bucăţi mici, apoi pune-l într-un recipient din sticlă. Umple sticla cu vin roşu, apoi pune-o într-un loc în care pătrunde lumina naturală (pe balcon sau lângă fereastră) şi las-o acolo timp de 15 zile, potrivit suntgospodina.ro.

După 15 zile, strecoară lichidul pentru a elimina usturoiul. Pune din nou vinul în sticlă. Consumă câte o lingură de vin de 3 ori pe zi, înainte de mese, până se termină tot vinul. Dacă doreşti, poţi repeta tratamentul, dar mai întâi, trebuie să faci o pauză de 15 zile. Cei care nu pot bea vin îl pot înlocui cu oţet de mere.

Usturoiul reduce pofta de mâncare şi accelerează metabolismul, ducând astfel la arderea mai rapidă a grăsimii. Consumat în mod regulat, usturoiul contribuie şi la eliminarea kilogramelor suplimentare. În tot acest timp, trebuie să mergi pe jos cel puţin 20-30 de minute pe zi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel