TOP CINEMA Filmul 'Terminator: Dark Fate' a debutat pe primul loc în box-office-ul nord-american
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Cel mai recent lungmetraj din franciza 'Terminator' a depăşit adversari redutabili, precum filmele 'Joker' şi 'Maleficent: Mistress of Evil', şi a debutat pe primul loc în box-office-ul nord-american, potrivit cifrelor provizorii publicate duminică de compania Exhibitor Relations, informează AFP. 

Continuând intriga prezentată în primele două opusuri din seria 'Terminator', lansate în 1984 şi în 1991, noul lungmetraj din această franciză, 'Terminator: Dark Fate', tot cu Arnold Schwarzenegger în rolul unui robot venit din viitor, a obţinut încasări de 29 de milioane de dolari în Statele Unite şi Canada în primul său weekend de proiecţii. Pe locul al doilea s-a menţinut filmul 'Joker', ce prezintă transformarea unui comic ratat, Arthur Fleck, într-un personaj negativ ce devine inamicul principal al lui Batman.

Acest film, cu Joaquin Phoenix în rolul principal, a obţinut încasări de 13,9 milioane de dolari de vineri până duminică şi de aproape 300 de milioane de dolari în box-office-ul nord-american în cinci săptămâni de proiecţii. Liderul de săptămâna trecută, filmul 'Maleficent: Mistress of Evil', a coborât pe poziţia a treia, cu încasări de 12,1 milioane de dolari. Filmul, ce prezintă povestea vrăjitoarei din seria 'Maleficent', interpretată de Angelina Jolie, a vândut bilete în valoare de 85 de milioane de dolari în cinematografele din America de Nord în primele trei săptămâni după lansare.

Lungmetrajul 'Harriet', ce prezintă povestea lui Harriet Tubman, o femeie care a ajutat sute de sclavi să evadeze din sudul Statelor Unite după ce a fugit ea însăşi de la stăpânul ei în 1849, a debutat pe locul al patrulea, cu încasări de 12 milioane de dolari. Animaţia 'The Addams Family' a coborât două locuri până pe poziţia a cincea, cu încasări de 8,5 milioane de dolari. În patru săptămâni de proiecţii în America de Nord, această peliculă a obţinut încasări de 85 de milioane de dolari.

Topul 10 din box-office-ul nord-american este completat de următoarele producţii cinematografice: 6 - 'Zombieland: Double Tap' (7,3 milioane de dolari; 60 de milioane de dolari în trei săptămâni) 7 - 'Countdown' (5,8 milioane de dolari; 17,7 milioane de dolari în două săptămâni) 8 - 'Black and Blue' (4 milioane de dolari; 15,4 milioane de dolari în două săptămâni) 9 - 'Motherless Brooklyn' (3,6 milioane de dolari în weekendul premierei) 10 - 'Arctic Dogs' (3,1 milioane de dolari în weekendul de debut), informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel