TOP destinații romantice pentru un city break, fără să intri în carantină
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
Te gândești la o excursie romantică de weekend? Aruncă un ochi pe aceste destinații de city break, aflate pe lista verde. 

Așa-numitele țări verzi sunt deschise atâta timp cât călătorii vor face un test Covid înainte și după vacanță.

Dacă dorești să rezervi o călătorie fără carantină în această vară, atunci țările verzi sunt destinațiile perfecte unde trebuie să mergi.

Portugalia, Gibraltar și Israel se numără printre țările sau teritoriile pe care oamenii le vor putea vizita fără a fi puși în carantină la întoarcerea în UK. 

1. Lisabona, Portugalia 

Este plasată pe coasta de vest a țării, la Oceanul Atlantic, unde râul Tejo (Tagus), se varsă în ocean. Inima orașului este „Baixa” sau „Orașul de Jos”, zonă unde se află Castelul São Jorge și Catedrala Santa Maria Maior. 

2. Porto, Portugalia

Porto este un oraș istoric din portugalia, de coastă, ceea ce înseamnă că poți face plimbări pe plajă sau pe străzile pietruite, pentru a vedea vechile case ale comercianților și arhitectura de vis.

3. Tel Aviv, Israel

Tel Aviv este un oraș uimitor din Israel, pe coasta mediteraneeană. Acesta se mândrește cu muzee, plaje cu nisip și o viață de noapte intensă.

Turiștii care vin din zona galbenă vor trebui să intre în carantină la domiciliu timp de 10 zile, dar și să se testeze anti-COVID înainte de a se întoarce în UK, apoi în a doua zi și, ulterior, în a opta zi.

Călătorii care sosesc din zona roșie vor trebui să se izoleze timp de 10 zile într-un hotel de carantină, ajungând la costuri de 1.750 de lire sterline. Totodată, trebuie să se testeze anti-COVID înainte de a reveni în UK, în ziua a doua și a opta, scrie SKY NEWS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel