Top super filme pe care merită să le vezi de Ziua Îndrăgostiților
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Recomandări filme pentru Ziua Îndrăgostiților. Foto: Pixabay.com
Recomandări filme pentru Ziua Îndrăgostiților. Foto: Pixabay.com
Dacă nu știi încă ce să faci cu partenerul de Ziua Îndrăgostiților, platformele de filme online au pregătit o serie de titluri atractive. 

Weekendul acesta ar putea fi potrivit pentru o sesiune de filme în doi, mai ales că este sărbătorită și Ziua Îndrăgostiților. Fie că vorbim de o dramă, o comedie sau un film de acțiune, cert este că ai de unde alege. 

Mai mult, celebrele platforme online, Netflix și HBO Go au făcut și ele o serie de recomandări. 

Ce poți vedea pe Netflix: 

1. Dragoste la pătrat

Un jurnalist de cancan, cunoscut afemeiat, își analizează opțiunile de viață după ce se îndrăgostește de o misterioasă tânără, care e fotomodel și duce o viață dublă.

2. Tuturor băieților: A ta veșnic

După ce revine dintr-o excursie cu familia în Coreea, Lara Jean acordă prioritate ultimului an de liceu, făcându-și planuri pentru facultate... cu sau fără Peter.

3. După ce ne-am întâlnit

Tânăra studentă cu principii Tessa Young crede că știe ce vrea de la viață, până când îl întâlnește pe Hardin Scott, un rebel complicat.

4. Croazieră cu... amor

Doi tipi cu viața amoroasă la pământ abia așteaptă să găsească femei într-o excursie pe mare. Din păcate, ei se îmbarcă din greșeală într-o croazieră gay.

5. Dragoste garantată

O avocată bătăioasă, dar fără bani, acceptă un client care vrea să dea în judecată un site de dating, și totul se lasă cu scântei.

6. Hanul cu noroc

O carieristă din San Francisco câștigă un han neozeelandez și renunță la viața de oraș pentru a remodela și revinde rusticul imobil cu ajutorul unui constructor chipeș.

Ce poți vedea pe HBO Go: 

1. În izolare

Linda (Anne Hathaway) și Paxton (Chiwetel Ejiofor), recent despărțiți, se află la o răspântie tulburătoare atunci când carantina obligatorie din Londra, impusă de pandemia Covid, îi obligă să stea împreună sub același acoperiș. 

2. A naibii dragoste

Linda (Anne Hathaway) și Paxton (Chiwetel Ejiofor), recent despărțiți, se află la o răspântie tulburătoare atunci când carantina obligatorie din Londra, impusă de pandemia Covid, îi obligă să stea împreună sub același acoperiș. 

3. Cenușăreasa

Nu va renunța indiferent de modul în care ceilalți se poartă cu ea. Și apoi mai este și străinul fermecător pe care îl întâlnește în pădure. Neștiind că el este un prinț, Ella simte că în sfârșit a cunoscut un suflet pereche.

4. Titanic

Călătoria Titanicului începe în prezent, la locul mormântului din apă al navei. Un vânător ambițios de averi (Bill Paxton) este hotărât să ia comorile acestei nave, doar ca să aducă la suprafață o poveste ce nu a fost spusă. 

5. Departe de lumea dezlănțuită 

Bazat pe romanul clasic scris de Thomas Hardy, filmul spune povestea Bathshebei Everdene (Carey Mulligan), o tânără independentă care moștenește ferma unchiului ei.

6. Marele Gatsby 

Mintea plină de imaginație a regizorului Baz Luhrmann ("Moulin Rouge") a dat viață ecranizării romanului “Marele Gatsby”, scris de F. Scott Fitzgerald, cu Leonardo DiCaprio în rolul principal. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel