Tort economic. Rețeta ieftină și rapidă
Autor: Ema Apostu pe 16 apr, 12:04 | Retete

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay

Dcaă vrei să prepari un tort rapid și să nu cheltui prea mulți bani, această rețetă economică este perfectă.

Ingredienteblat6 ouă6 linguri de ulei250gr zahăr250gr făină1 praf de sare1 praf de copt

Cum se prepară

Se bat albuşurile spumă împreună cu zahărul și apoi se freacă gălbenuşurile cu uleiul. Se amestecă gălbenuşurile frecate cu albuşurile spumă şi cu făins, se adaugă un praf de copt şi un vârf de sare, scrie petitchef.ro.

Se mixează, se toarnă în formă de tort şi se dă la cuptor la 250 de grade aproximativ 30 de minute sau până este copt. Se lasă să se răcească. Aoi se însiropează, se umple cu cremele preferate şi se lasă la frigider circa 20 de minute.

Vezi și: Karidopita, prăjitură grecească. Cum se prepară: Rețeta 

Retete Vezi toate articolele
Crossuri parteneri