Tort economic. Rețeta ieftină și rapidă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Dcaă vrei să prepari un tort rapid și să nu cheltui prea mulți bani, această rețetă economică este perfectă.

Ingrediente

blat
6 ouă
6 linguri de ulei
250gr zahăr
250gr făină
1 praf de sare
1 praf de copt

Cum se prepară

Se bat albuşurile spumă împreună cu zahărul și apoi se freacă gălbenuşurile cu uleiul. Se amestecă gălbenuşurile frecate cu albuşurile spumă şi cu făins, se adaugă un praf de copt şi un vârf de sare, scrie petitchef.ro.

Se mixează, se toarnă în formă de tort şi se dă la cuptor la 250 de grade aproximativ 30 de minute sau până este copt. Se lasă să se răcească. Aoi se însiropează, se umple cu cremele preferate şi se lasă la frigider circa 20 de minute.

Vezi și: Karidopita, prăjitură grecească. Cum se prepară: Rețeta
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel