Trafic feroviar blocat în Brașov după ce un tren a lovit mai mulți cai - UPDATE
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
FOTO: ISU Brașov.
FOTO: ISU Brașov.
Traficul feroviar în județul Brașov a fost blocat din cauza unui accident grav. 

UPDATE 2: Conform ISU Brașov în tren erau peste 100 de călători. Din fericire nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. S-a înlocuit locomotiva și garnitura de tren și-a reluat traseul. Din păcate cei cinci cai loviți de tren au murit.

UPDATE: Traficul feroviar a fost reluat pe magistrala 200, între stațiile CF Dumbrăvița și Vlădeni, după ce, anterior, trenul de călători care circulă pe relația Sibiu – București Nord a surprins și accidentat în gabaritul căii ferate mai mulți cai.

Din acest motiv, trenul în cauză a acumulat o întârziere de 141 de minute, iar un alt tren de călători, care circulă pe relația Brașov – Făgăraș, a acumulat o întârziere de 108 minute.

- Știrea inițială - 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația feroviară este întreruptă pe magistrala 200, între stațiile CF Dumbrăvița și Vlădeni, după ce un tren de călători, care circulă pe relația Sibiu – București Nord, a surprins și accidentat în gabaritul căii ferate patru cai.

Evenimentul nu s-a soldat cu victime omenești.

Compania națională CFR SA și autoritățile intervin la fața locului pentru eliberarea căii ferate și reluarea circulației. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel