Traficul aerian pe aeroportul din Budapesta, blocat de drone
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Traficul aerian pe aeroportul din Budapesta a înregistrat perturbări din cauza prezenţei unor drone, a anunţat miercuri operatorul aeroportului, citat de agenţia MTI.

Aeroportul din Budapesta este închis, acum, pe perioadă nedeterminată din cauza unor persoane care se joaca cu drone în zona lui. Cursele aeriene au, din această cauză, întârzieri, potrivit unor informaţii primite de DC News. Este o problemă care se repetă pe aeroportul din Budapesta, acolo unde traficul aerian a înregistrat perturbări luni seara şi marţi seara din cauza prezenţei unor drone, a anunţat miercuri operatorul aeroportului, citat de agenţia MTI. Aterizările şi decolările pe aeroportul Liszt Ferenc au fost suspendate luni timp de 23 de minute din cauza semnalării unor drone în apropiere.

Marţi, două drone au zburat în jurul aeroportului mai multe de o oră, provocând astfel perturbări ale traficului aerian şi sistarea operaţiunilor timp de 30 de minute. În total 21 de zboruri au înregistrat întârzieri din acest motiv, mai menţionează operatorul aeroportului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel