Tragedie Victor Babeș, noi date. Ce spune firma care a livrat ventilatoarele ATI
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Reprezentanții companiei care a livrat ventilatoarele de la unitatea mobilă de ATI de la Spitalul "Victor Babeș" din Capitală susțin că ventilatoarele  "nu prezentau probleme tehnice și funcționau în parametrii normali".

"Am aflat de incidentul care a avut loc în cursul zilei de 12 aprilie la Unitatea Mobilă de Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Victor Babeș din București. În acest moment este în derulare o anchetă a organelor în drept pentru stabilirea motivelor care au dus la creșterea presiunii oxigenului peste valoarea maximă admisă.

Suntem în legătură cu autoritățile implicate în anchetă și vom pune la dispoziția acestora toate informațiile necesare. Conform cercetărilor preliminare, ventilatoarele livrate de către compania noastră nu au prezentat probleme tehnice și funcționau în parametrii normali. Dorim să transmitem condoleanțe familiilor îndurerate.", se arată în comunicatul remis presei de firma care a livrat ventilatoarele de la unitatea mobile ATI din cadrul unității medicale Victor Babeș, scrie realitatea.net.

Potrivit RealitateaPlus, autopsia a indicat faptul că cele trei persoane au murit prin asfixiere.

VEZI ȘI: Voiculescu, declarații la 20 de ore de la tragedia de la Babeș. Sorin Paveliu: Târziu!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel