Traian Băsescu, LECȚIE USR-ului! ”Nu prea știu să pierd, n-am învățat asta în politică”
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Traian Băsescu declară că e decis să candideze pentru a da o lecție USR-ului. 

Traian Băsescu a spus, la Digi24, că a așteptat alianța cu PNL și USR, a aflat că nu se poate, deci vor fi declanșate procedurile interne de desemnare a candidaților. Fostul președinte lansează scenariul conform căruia cine vrea să-i scadă șansele lui Nicușor Dan la Capitală, aceasta fiind explicația pe care o găsește pentru refuzul alianței cu PMP: ”Eu am un singur raționament, având în vedere că PMP este un partid care obține constant între 8% și 10% la București, de când s-a înființat, foarte probabil cineva își dorește ca Nicușor Dan să fie văduvit de aceste 10 procente în competiția cu Firea. Este o analiză a noastră, nu găsim explicație de ce nu vrei 10 procente.”

”Nu prea știu să pierd”

”Eu nu prea știu să pierd, n-am învățat treaba asta în politică și dacă intru în competiție o să fac tot ce se poate să câștig. Pe de altă parte, obiectivul meu major este să dau o mână de ajutor PMP-ului, dar poate că vreau să dau și o lecție USR-ului.” a mărturisit Traian Băsescu. 

Singura variantă pentru PMP

 

Despre mâna de ajutor pe care o dă Gabrielei Firea, prin candidatura sa, fostul președinte afirmă: ”Bun, și oferta USR-PNL care este? Desființați-vă, voi PMP, că noi suntem niște băieți deștepți. Ăștia au început să procedeze ca băieții deștepți din energie. Ar vrea ca PMP să le dea voturile dar să nu aibă candidați. Democrația este despre participarea la alegeri, iar PMP nu are decât varianta de a participa singur la alegeri.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel