Transformare pentru ZODII! Astrolog: Folosește-te de această perioadă, nu vei regreta
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Marte, planeta acțiunii, intră în semnul Leului începând cu 11 iunie.

„Marte, planeta acțiunii, poposește în semnul Leului începând cu 11 iunie. Și va sta aici până pe 29 iulie. Perioada aceasta va fi foarte bună pentru a ne da seama de propria valoare, de cât de mult ne conștientizăm calitățile și de cum le putem scoate în față. Opoziția cu Saturn de pe 1 iulie și careul cu Uranus de pe 4 iulie vor aduce evenimente puternice, atât la nivel mondial, cât și pe plan individual", a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews.

„Perioada ce urmează este minunată pentru examene, pentru a începe o nouă pasiune. Marte în Leu știe să joace, știe să vândă. Vrea să demonstreze. Să fie victorios. Vrea diplomă, vrea titlu. Mergeți la interviuri în această perioadă, începeți diferite cursuri. Trebuie să ne scuturăm, să ne cerem drepturile, să nu mai acceptăm orice. Să ne acceptăm valoarea, dar trebuie să ne dăm seama de ea!

„Marte în Leu este foarte curajos, nu se teme”, a continuat Daniela Simulescu. „Să ne exprimăm, să ieșim la întâlniri. Este o perioadă foarte bună pentru a cocheta”, a mai zis astrologul.

Ulterior, a adăugat: „Folosiți această perioadă, chiar dacă aveți diverse greutăți!”

Emisiunea Danielei Simulescu de la DCNewsTV:

Horoscopul zilei 

BERBEC

Aţi început anul obligaţi, chinuiţi, molcomi. Nu v-a plăcut. Acum, puteţi să vă jucaţi, să vă distraţi. Nu contează ce zice lumea.

TAUR

Ar putea exista conflicte cu familia sau cu partenerul. Ai grijă cu unele cheltuieli. Vă veţi da seama că s-au cam dus nişte bani aiurea. 

GEMENI

Veţi fi pe drumuri, zilele acestea. S-ar putea să mergeţi la anumite evenimente. Veţi spune nişte lucruri întortocheate celor din jur.

RAC

Veţi fi dornic să cheltuiţi bani, aşa cum nu s-a întâmplat în ultimul timp. Chiar veţi avea curaj. Veţi avea chef de cumpărături. 

LEU

Dacă aveți un loc de muncă nou, dacă începeți o şcoală, dacă vă faceţi un plan acum, este ok, dar fără să aveţi aşteptări. Începeţi să acţionaţi! 

FECIOARĂ 

S-ar putea să vă doriţi mai multă izolare, să aveţi tendinţe antisociale. Ar fi bine să îţi faci o serie de analize şi să renunţi la vicii. Nu credeţi ce vi se spune astăzi.

BALANȚĂ

Dacă plecați la drum astăzi, atenție. Acolo se petrece conjuncția dintre Mercurd Retrograd și Soare și s-ar putea să uitați ceva, să încurcați ceva sau să întârziați. Plecați mai devreme, sunați și confirmați. Astăzi este nevoie de confirmare mai mult și inclusiv la faptul că vă duceți să plătiți internetul și știți că este un program acolo la magazin, mai sunați încă o dată să fiți siguri că se închide magazinul la ora respectivă. Dacă faceți plata online, cereți mail-ul de confirmare ca să fiți siguri că s-a făcut plata. Marte intră la voi în casa a 11-a. Acesta este un lucru bun pentru că veți începe să faceți cu partenerul tot felul de acțiuni în care să vă consumați energia și e minunat, din perspectiva mea.

SCORPION

Vine weekendul, dar acest Marte în casa 10 vă face să fiți foarte autoritari. Dacă aveți un proiect de care trebuie să vă ocupați, unde trebuie să luați decizii, trebuie să spuneți ce se întâmplă, cum se întâmplă, Marte acolo vă dă curaj și vă poate face, e adevărat, și brutali, și agresivi. Totuși, atunci când sunteți puși în fața faptului împlinit să luați o decizie pe care alții nu sunt în stare să o ia, veți părea puțin și incisivi pe lângă ceilalți. Deci curaj, dați-i înainte și bineînțeles îngrijorați în tot ce este legat astăzi de bani.

SĂGETĂTOR

Aleluia! Cu Marte în casa a 9-a este minunat. La voi casa a 9-a are legătură și cu Dumnezeul vostru, nu neapărat cu Dumnezeul tuturor. Marte în casa  a 9-a, păi o să vreți să cheltuiți bani pe călătorii, să vă planificați călătorii, să vă faceți un pelerinaj pe undeva, să vreți să începeți o școală. Plus că această conjuncție Soare-Mercur Retrograd în casa a 7-a vă scoate în față și persoanele care să vă ajute. Nu alea la care vă gândiți voi, dar nu mai contează. Dați-i înainte cu zona de călătorii și zona spirituală.

CAPRICORN

Marte intră în casa a 8-a la voi și v-aș ruga să fiți atenți la planurile de familie în care sunteți incluși, dar în care sunteți incluși fără să știți. Veți fi preocupați de viața voastră, veți tot felul felul de treburi gospodărești, aveți acolo o listă cu tot felul de chestii pe care le aveți de făcut și ghiciți ce? Vă treziți că familia zice că trebuie să mergeți la un botez sau la un alt eveniment, să vă vedeți cu rudele. Nu vă va conveni pentru că asta presupune risipă de resurse, fie financiare, fie timp, fie energie. Tot felul de chestii, nu prea vă convine weekendul ăsta.

VĂRSĂTOR

Marte în casa a 7-a. Se întâmplă că v-ați putea certa cu partenerul. Să-l ferească sfântul să vă supere cu ceva partenerul în perioada următoare că îl struniți de nu se vede. V-aș recomanda decât să vă certați cu acești oameni, mai bine faceți propuneri și veniți voi cu propuneri. Să nu vină partenerul să vă zică: Hai iubire să călătorim. Nu, duceți-vă voi și spuneți: Băi, m-am cam plictisit, hai să mai facem niște chestii, mai vorbim, mai călătorim, mai mergem acolo, mai închiriem ceva. Nu lăsați să treacă perioada aceasta cu Marte în Leu, că nu e bună, iar conjuncția aceia Soare-Mercur Retrograd în casa a 5-a, chiar aveți nevoie de atenție din partea cealaltă și dacă nu vine ea, cereți-o, efectiv cereți-o.

PEȘTI

Marte intră în casa a 6-a. pe voi vă va ajuta foarte mult pe plan profesional, dar chiar și așa colegii s-ar putea să se supere pe voi. Veți deveni mai autoritari, îi veți certa, veți fi precum un părinte din ăla care își ceartă copii. Vedeți că weekendul acesta pe treburi gospodărești, ce trebuie să faci tu, ce trebuie să facă celălalt, vă veți supăra că ceilalți nu se mișcă mai repede și veți lua voi decizii. Poate ați avut niște planuri legate de casă, familie și dacă nu se întâmplă, îi veți împinge voi de la spate, într-un mod mai agresiv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel