Tranzacție uriașă pe piața vinurilor din România
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
O mare companie din România a preluat marca Sânge de Taur, deţinută de Domeniile Tohani.

Compania Zarea a preluat marca Sânge de Taur, deţinută de Domeniile Tohani, ca parte a strategiei de optimizare a portofoliului de produse cu rulaj ridicat, în ideea consolidării relaţiei cu distribuitorii locali şi reţelele de magazine, arată un comunicat de presă al companiei.

Brandul Sânge de Taur are o notorietate foarte bună, fiind cel mai vândut vin roşu dulce din România, conform Nielsen Audit retail FM 2019...Zarea a reuşit să îşi dubleze cifra de afaceri în ultimii 5 ani printr-o dezvoltare intensivă în toate categoriile în care activează. Acum evaluăm oportunităţile de dezvoltare extensivă. Suntem interesaţi că în viitor să facem şi alte achiziţii, dacă vor apărea oportunităţi", a declarat Emil Popescu, preşedinte Zarea.

Compania a finalizat anul 2018 cu un profit de 10,3 milioane de lei (2,2 mil. euro), aproape dublu faţă de anul precedent, conform da­telor de la Ministerul Finanţelor. Zarea a raportat în 2018 o cifră de afaceri de peste 91 de milioane de lei, mai mare cu 20% faţă de anul 2017. Zarea a avut anul trecut un număr mediu de 219 angajaţi, cifră mai mare cu 21 de salariaţi faţă de nivelul raportat în anul precedent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel